Пране на мека мебел през седмицата София

Пране на мека мебел през седмицата София

  • 2423
  • 0

За хората с гъвкаво работно време е удобно услугата ни за пране на мека мебел да се извършва през работната седмица. Ние имаме екипи, които могат да ви посетят през работната седмица. Свържете се с нас по телефона или посредством електронна поща.

Както вече отбелязахме, ние можем да осигурим екип, който да почисти вашия диван, фотьойл, столове или изобщо вашите мебели в удобно за вас време, но какво обхваща услугата ни?  Нашата услуга почистване на мека мебел е известна и като пране на дивани, но по същество описва един тип услуга.

Пране на мека мебел е услуга насочена както към частни, така и към корпоративни клиенти, където нашите опитни екипи предлагат високо ниво на обслужване, както във вашите офиси, така и във вашите домове.

пране на мека мебел

пране на мека мебел в София

Мощните професионални машини и  специализирани препарати, премахват както видимото – петна по повърхността, така и навлезлите под нея нечистотии и микроорганизми.

Какво представлява услугата ни за пране на мека мебел?

По същество пране на мека мебел е услуга при която се почиства дамаската от органични и не органични замърсявания. Такива са прах, акари, храни, напитки, следи от маркери и други следи от ежедневна употреба.

Професионалното почистване на меката мебел в домът ви доказано служи за подобряване на качеството на въздуха в дома ви. Така премахвайки мухъл, прах, плесен и други алергии, невидими за човешкото око помагате на своя организъм. За доказано чиста мека мебел, изберете пране на мека мебел с професионални почистващи материали и професионална техника.

След като приключим с прането на мека мебел, вече изпраната и почистена мебел се ароматизира

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.