Почистване на търговски обекти

Почистване на търговски обекти – ние, „Про Клийн Сървисис“, сме почистваща фирма, с дългогодишен опит, и внимание към всеки един детайл. Разполагаме с голям екип, от професионалисти, които работят с желание и в които постоянно инвестираме, за да продължат да подобряват уменията си, и да бъдат винаги конкурентоспособни на пазара. Можем да се погрижим професионално за вашият търговски обект, защото имаме увереността, да заявим, че можем да се справим с всяка настилка, чрез различни методи на изпълнение на почистването. Ние разбираме, че външният вид на вашите бизнес пространства е от съществено значение за създаването на положително впечатление във вашият клиент, затова имаме индивидуален подход, към всеки обект, с който заработим, за да може той да изглежда така, както вие си го представяте.
Вижте още и: Почистване на офиси

Почистване на търговски обекти
Почистване на търговски обекти
Почистване на търговски обекти

Почистването на видеото е извършено чрез “ Encapsulation“ метода или “полу-сухо“ почистване. Предимства на този вид пране е ниското ниво на шум при почистване, което позволява да се извършва в работното време на офиса и краткото време за изсъхване на настилката – до 1 час.

През годините сме спечелили доверието на много клиенти, с които продължаваме да работим, и които са доволни от нас. Още от самото начало, на създаването на фирмата, целим предоставянето на почистващи услуги, за клиенти, търсещи най – високото качество при почистване. Затова и имаме стройна система за контрол на качеството, за всеки обект, с който се заемем, за да отговорим на най – високите корпоративни стандарти за чистота.

Винаги изготвяме индивидуална програма, за всеки един клиент, която е съобразена изцяло с неговите нужди и изисквания, съобразявайки се с посоченото време, през което иска да се извършват почистванията. При нужда от допълнителен персонал, можем да отговорим и на това изискване. Целта ни е да осигурим безопасност и комфорт, на вас и вашите клиенти, с което вярваме, че ще помогнем, за доброто име на вашето търговско помещение. Доверете ни се. Можете да се свържете с нас директно на телефон: 087 799 9737

Някои от нашите клиенти:

ОТЛИЧНО
34 отзива на
Trendafil Staykov
Trendafil Staykov
13/12/2021
Почистват много добре. Останахме много доволни.
Emilia Kourkoutiadi
Emilia Kourkoutiadi
20/05/2021
Благодаря за перфектно свършената работа! Препоръчвам!
TheTearOfTheDragon
TheTearOfTheDragon
19/03/2021
Страхотни професионалисти, които работят отлично, при това с желание и добро настроение!!!
אסף דיין
אסף דיין
08/03/2021
working with them for the past 4 years , amazing service and great people to work with