Пране на мека мебел

Пране на мека мебел е услуга насочена както към частни, така и към корпоративни клиенти, където нашите опитни екипи предлагат високо ниво на обслужване, както във вашите офиси, така и във вашите домове.

Мощните професионални машини и  специализирани препарати, премахват както видимото – петна по повърхността, така и навлезлите под нея нечистотии и микроорганизми.

Какво представлява услугата ни за пране на мека мебел?

По същество пране на мека мебел е услуга при която се почиства дамаската от органични и не органични замърсявания. Такива са прах, акари, храни, напитки, следи от маркери и други следи от ежедневна употреба.

За тази услуга може да се използват и термините почистване на мека мебел, както и пране на дивани, но по същество описва един тип услуга.

Шест причини, защо е необходимо регулярното почистване на мека мебел:

пране на мека мебел

пране на мека мебел

1. Подобрява качеството на въздуха в дома, чрез премахване на биологични замърсители от Вашите тапицерии;

2. Отстраняване на прах и пърхот, които могат да предизвикат симптоми на страдащите от астма и алергии;

3. Премахване на микроскопични бактерии и микроби, които не можете да видите, но могат да Ви разболеят;

4. Възстановяване на цвета и материята на меката мебел;

5. Премахване на петна които в течение на времето може да стане прекалено трудно за премахване;

6. Защита на една от Вашите инвестиции в дома, което Ви спестява пари.

Пране на мека мебел

Защо е необходимо да се наеме специалист, за почистване на дамаските на вашата мека мебел?

Ефектът може да се превърне в дефект. Как и защо?

Когато използвате препарати, които може да закупите от магазина, те третират петната на самата повърхност (когато използвате малко вода) и в дълбочина, когато използвате повече вода. Проблемът във втория случай е, че течността прониква още по-навътре и е възможно петното, което сте третирали да стане по-голямо и още по-видимо.

Ние използваме машини, които вкарват течност с професионален препарат, а след това изтегляме течността, заедно със замърсителите.

Не желаете да се случи, значи е дошло време да се инвестира в нещо повече от кърпа и домакински почистващи препарати.

Пране на мека мебел

Съвет на специалистите в пране на мека мебел: За да предотвратите опасността от алергии е необходимо да инвестирате в професионално почистване на вашата мека мебел.

Пране на мека мебел от професионалисти

Професионалното почистване на меката мебел в домът ви доказано служи за подобряване на качеството на въздуха в дома ви. Така премахвайки мухъл, прах, плесен и други алергии, невидими за човешкото око помагате на своя организъм.

За доказано чиста мека мебел, изберете пране на мека мебел с професионални почистващи материали и професионална техника.

Научете повече за услугата за професионално почистване на офиси, където също често почистваме мека мебел.

Пране на мека мебел

Ние от „Про Клийн Сървисис“ ЕООД разбираме значението за чиста мека мебел като използваме най-съвременните технологии в индустрията като гаранция за максимално удовлетворяващи резултати.

Разполагаме с оборудването което дава възможност за пране на всякакъв вид тапицерии вкл. жакард, кадифе, мока, латис и други видове дамаски.

Преди започването на процеса на почистване, нашият обучен и униформен екип от специалисти обстойно разглежда всяка част от меката мебел. По този начин се установяват проблемите и силно замърсените зони на мебелите.

Ние почистваме дивани, матраци, столове и други тапицирани мебели във вашият дом и офис.

Правилният метод на почистване се определя от вида на материята и замърсяването на мебелите като резултат се постига премахване на мръсотията.

Допълнителен ефект е възстановяване на цвета и възобновяване ‘’съживяване’’ на тапицерията.

Прането на меката мебел се извършва чрез метода на екстрация.

Чиста вода примесена с точно определено количество био разградим препарат се впръскват под високо налягане в дълбочина по дамаската.

При наличието на петна и необходимост се разтърква с четка с точно определен косъм без да се нарани повърхността на дамаската.

След равномерно впръскване и четкане на дивана, кухненския стол или матрак се изсмуква всичката мръсотия от вътрешността и повърхността на тапицерията. При силна замърсеност тази процедура може да бъде повторена.

Времето необходимо за пълното изсъхване на меката мебел и готова за ползване е от 4 до 8 часа при осигурена нормална среда в помещението.

Пране на мека мебел

След като приключим с прането на мека мебел, вече изпраната и почистена меката мебел се ароматизира.

С почистване на пране на меката мебел, ние от „Про Клийн Сървисис“ ЕООД почистваме подовото пространството около дивана. Справяме се и с мръсотията под него, мястото където почти никога не ви остава време да го направите.

Работим с най-добрите машини в света и с лидерите в производството но почистващи препарати в света.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.