Ваня от екипа на Про Клийн Сървисис

Това е Ваня. Вече повече от 4 години е част от ProClean. До Февруари 2020 отговаряше за почистването на два от офисите в ScaleFocus. В момента Ваня се грижи за хигиената в офиса на Trading212 в същата офис сграда. Всички отизиви за работата са положителни. Ваня е изключителен професионалист, човек изпълняващ задълженията си навреме и с високо качество.

Vania-Proclean

Виктор от екипа на Про Клийн Сървисис

Това е Виктор. Той е част от мъжката сила в екипа ни. Виктор е млад, енергичен и търсещ нови предизвикателства. В ProClean е от Август 2020-та и работи на непълен работен ден, като допълнителна работа. Можем да го опишен като отговорен човек,който изпълнява със страст и желание ангажиментите към клиентите ни. Виктор отговаря за почистването на една част от офис площите на Nielsen Bulgaria в град София.

Viktor-Proclean

Галя от екипа на Про Клийн Сървисис

Галя може да бъде описана с само с две думи – Истински професионалист. Тя е една от дългогодишните служители в ProClean. В екипа ни е от 2016-та година. Отговорен и опитен човек с който се работи изключително леко. Работата и винаги е била високо ценена както от клиентите ни, така и от нас. В момента тя отговаря за част от офис площите на Nielsen Bulgaria в град София.

Galia-ProClean

Гери от екипа на Про Клийн Сървисис

Гери е един от най-опитните ни служители. При нас е от началото на 2016-та година, като дълги години се грижеше за хигиената в офиса на ScaleFocus. В момента отговаря за други трима дългогодишни клиенти на ProClean и това са – UCB, Do It Wise и Extensa. Гери се доказа като изключително лоялен,енергичен и отговорен професионалист. Всички клиенти я познават лично и са доволни от факта,че именно тя се грижи за офисите им.

Geri-Proclean

Пепи от екипа на Про Клийн Сървисис

Пепи е в екипа ни от 2018-та година. Тя отговаря за почистването на част от офиса на ScaleFocus. Тя се грижи за хигиената на етажа където е мениджърския състав на компанията. Можем да я опишем като изключително отговорен и позитивен човек, който върши рботата си с удоволствие. Именно заради това, че хора като нея са в екипа ни, 95% от договорите ни с клиентите са дългосрочни.

Pepi-2-ProClean

Пепи от екипа на Про Клийн Сървисис

Това е Пепи. Въпреки пенсионната си възраст, Пепи е един енергичен и отговорен човек. Това, което я отличава от повечето хора днешно време е точността с която идва на работа. Пепи работи на непълна заетост и се грижи за офис площите на строителна компания БГ НОВА АД.Повече от две години се грижи за служителите в офиса и те са изключително доволни от нейната работа.

Pepi-ProClean

Цвети от екипа на Про Клийн Сървисис

Цвети е изключително добронамерен и съвестен човек. В екипа ни е от Август 2020-та година. Нейната задача е да се грижи за ежедневната хигиена в част от офисите на Nielsen Bulgaria.

Cveti-ProClean

Милка от екипа на Про Клийн Сървисис

Милка е в екипа ни от 2019-та година. Както всички други наши колеги, така и тя е иключително отговорен човек. В работата си се доказа като лоялен и всеотдаен професионалист с когото клинетите се чувстват сигурно. Работи в компанията на почасова заетост и в момента отговаря за поддръжката в офисите на двама от нашите дългосрочни клиенти – Upnetix и Sentia Services.

Milka-ProClean

Снежи от екипа на Про Клийн Сървисис

Снежи е част от ProClean вече почти година. Започна през пролетта на 2020-та на почасова заетост в офиса на Upnetix. В момента и почти година по-късно, продължава да се грижи за хигиената в офиса на софтуерната копмания. За краткото време в сферата на професионалното почистване, Снежи се справя блестящо с работата си и клиента е спокоен,че офиса е обгрижван с внимание към всеки детайл.

Екип на Про Клийн Сървисис