Абонаментно почистване

„Про Клийн Сървис“ ЕООД предлага цялостна поддръжка на всякакъв вид обекти с абонаментно почистване.

Нашите служители са обучени да извършват всякакъв вид услуги за абонаментно почистване, от които Вашият офис, ресторант, хотел или административна сграда се нуждае и които трябва да бъдат приложени с фокус във всяка отделна част от обекта.

абонаментно почистване

абонаментно почистване

Индивидуален подход към всеки клиент

При изготвянето на оферта за абонаментно почистване, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент, като изхождаме само и единствено от Вашите изисквания и нужди.

След приемането на офертата от страна на клиента се пристъпва към изготвянето на програма за почистване съобразена с нуждите на обекта.

По този начин ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД гарантираме, че работното Ви място ще бъде винаги в едно безупречно състояние, когато имате договор за абонаментно почистване с нас.

За да добиете по-голяма яснота във връзка с дейността на нашата компания, на Вашето внимание Ви предоставяме част от нашите услуги:

Предлагаме професионално абонаментно почистване на офиси в град София, на високо ниво. Имаме богат опит както с големи офис площи над 2 000 кв.м., така и с по-малки – от 100 до 250 квадратни метра.

Предлагаме конкурентни цени за абонаментно почистване и качествено обслужване, на офис площите, с които имаме абонаментни договори.

Предлагаме пране на мокети в офиси, ресторанти, кино зали, конферентни зали и други места с високо натоварване на настилките

Услугите пране на мокети и почистване на мокети са предназначени най-вече за бизнес клиенти с високи изисквания, които имат големи площи нуждаещи се от редовно обслужване.

Имаме изключително висока успеваемост при борба с проблемни мокети.

Услуги на фокус – запознайте се на кратко с някои от нашите услуги.

Професионално почистване на офиси

Предлагаме професионално и екологично почистване на офиси.

Почистването на офиса включва:

  • почистване на твърди подови настилки,
  • почистване на меки подови настилки,
  • пране на мокети,
  • почистване с прахосмукачка,
  • почистване на работните места,
  • почистване на офис техника,
  • почистване и дезинфекция на санитарни помещения,
  • почистване до стъкла и дограма,
  • почистване на врати и много други дейности по професионално еко почистване.

Пране на мека мебел от професионалисти

С професионалното пране на меката мебел, вие получавате високо качество на услугата, за пране на мека мебел. За почистване използваме метода на екстрация – извличане на мръсотията чрез изпиране.

Услуга на фокус: пране на мека мебел

Съвет на специалистите в пране на мека мебел:

За да предотвратите опасността от алергии е необходимо да инвестирате в професионално почистване на вашата мека мебел.

пране на мека мебел

пране на мека мебел

Пране на мека мебел от професионалисти

Професионалното почистване на меката мебел в домът ви доказано служи за подобряване на качеството на въздуха в дома ви. Така премахвайки мухъл, прах, плесен и други алергии, невидими за човешкото око помагате на своя организъм.

Защо да заявите абонаментно почистване за вашите офиси?

Услугата „Абонаментно почистване“ е предпочитана от множество бизнеси по целия свят като начин за поддържане на необходимата чистота, подреденост и хигиена в офиса. През последните години тази тенденция набира голяма сила и в нашата страна. Определено е от полза за отделните бизнеси да преотстъпят дейностите, свързани с почистване, на външна фирма. Ето защо и вие да заложите на абонаментно почистване:

Виж повече

Абонаментно почистване: Ще се фокусирате върху правилните неща – заявявайки абонаментно почистване на офисите на вашата фирма, ще имате една отговорност по-малко, за която да се притеснявате. Вместо да се занимавате с организиране на редовните почиствания, поддържане на персонал за целта и управление на разходите за него, ще можете да се концентрирате изцяло върху постигането на желаните бизнес резултати. В дългосрочен план това ще повиши продуктивността на фирмата като цяло и ще доведе до по-доброто й представяне на пазара.

Абонаментно-почистване-1 пример

Абонаментно поочистване пример

Абонаментно почистване: Офисите ви винаги ще бъдат чисти и подредени – благодарение на предоставяните професионални услуги по абонаментно почистване вашите офиси винаги ще бъдат чисти и подредени. В съвременния свят последното е изключително важно, тъй като никога не се знае кой би могъл да ви посети. Започвайки от обичайните клиенти и стигайки до ценни партньори и други заинтересовани страни – във всеки от случаите би било изгодно за вас да направите възможно най-добро впечатление.

Абонаментно почистване: Ще се използват подходящи препарати – специализираните фирми и агенции, извършващи услуги за абонаментно почистване на офиси, знаят добре на кои препарати да залагат. Препарати, които от една страна ще гарантират максимална ефективност по отношение дезинфекция и премахване на вредните микроорганизми, а от друга – няма да окажат негативен ефект върху здравето и кондицията на работещите. Използването на подходящи препарати за почистване ще се капитализира в по-здрави служители, по-малко болнични и ограничаване до минимум на симптомите, свързани с познатите алергични заболявания.

Как да изберете точната фирма за абонаментно почистване?

Няколко са факторите, на които трябва да обърнете внимание при избора на фирма за абонаментно почистване на вашите офиси. Сред тези фактори са опитът на съответната фирма и отзивите от нейни предишни клиенти, професионализмът на служителите и надеждността на използваната техника. Вижте малко повече информация за всеки от споменатите фактори, свързани с фирмите за абонаментно почистване:

фирма за абонаментно почистване: опит и отзиви – когато става въпрос за абонаментно почистване на офиси, ви препоръчваме да се насочите към фирми с поне няколко години опит в бранша. Така ще сте по-сигурни, че съответните фирми разполагат с необходимата професионална експертиза и са способни да ви предоставят наистина качествено абонаментно почистване. Също така би било добре да потърсите отзиви от предишни клиенти на набелязаната от вас фирма, за да сте наясно дали въпросните клиенти са били удовлетворени от услугите и имало ли е някакви проблеми или нередности.

Абонаментно-почистване-2 предложение

Абонаментно почистване пример

фирма за абонаментно почистване: служители и техника – професионализмът на служителите, изпълняващи конкретните дейности, свързани с услугата „Абонаментно почистване“, е от голямо значение. Освен да ви предостави повече информация за съответните служители, е хубаво да поискате от обслужващата ви фирма или агенция да ви изпраща едни и същи хора за редовните дейности по абонаментно почистване. От друга страна, обърнете внимание и на използваната техника за почистване. Нова ли е, отговаря ли на последните стандарти в сферата – тези и още други въпроси имат пряко отношение към качеството на предоставяните ви услуги.

фирма за абонаментно почистване: гъвкавост – и не на последно място, нужно е избраната фирма или агенция да предлага необходимата гъвкавост по отношение на услугите за абонаментно почистване. Гъвкавост, благодарение на която да имате възможност да си изберете пакет от услуги за абонаментно почистване, отговарящ в максимална степен на изискванията ви и на характеристиките на вашия офис. 

Абонаментно почистване – няколко причини да се доверите на Про Клийн Сървисис ЕООД

Про Клийн Сървисис ЕООД е фирма, предоставяща услуги за еднократно и абонаментно почистване на офиси за територията на град София. Ако търсите качество и надеждност на въпросните услуги, определено сме точният избор за вас. По-надолу ще споменем няколко основателни причини да се доверите именно на нашите услуги за абонаментно почистване:

Абонаментно почистване от Про Клийн Сървисис ЕООД: Богат опит и дългогодишни служители –  вече близо 10 години Про Клийн Сървисис ЕООД предлага на българския пазар услуги, свързани с еднократно и абонаментно почистване на офиси. За този период от време сме установили високи професионални стандарти, които стриктно следваме, за да отговорим на изискванията на всеки един клиент. В същото време разполагаме с екип от лоялни служители, които работят при нас от самото стартиране на компанията. Така че можете да бъдете сигурни, че няма хората, които се занимават с дейностите по абонаментно почистване на офиса ви, да се сменят през 2-3 месеца, каквато за съжаление е практиката при редица други фирми в бранша.

Абонаментно почистване-3 предложение

Абонаментно почистване предложение

Абонаментно почистване от Про Клийн Сървисис ЕООД: Най-модерната техника –  работим с техника, отговаряща на последните стандарти в сферата и гарантираща необходимото качество на услугите по абонаментно почистване. Почистващите преапарати, които използваме, пък са внос от САЩ и комбинират оптимално изискванията за ефективно дезинфекциране и безопасност за човешкото здраве.

Абонаментно почистване от Про Клийн Сървисис ЕООД: Достъпни отзиви – на сайта на Про Клийн Сървисис ЕООД са достъпни отзиви от предишни и настоящи клиенти на компанията, възползвали се от нашите услуги за еднократно и абонаментно почистване. Разгледайте мненията и оценките за нашата работа на фирми като ЧЕЗ, банка Уникредит Булбанк, Зерон и сами се убедете, че наистина можете да ни се доверите при нужда от абонаментно почистване на офиса.

Абонаментно почистване от Про Клийн Сървисис ЕООД: Различни пакети – предлагаме услугите си по абонаментно почистване в различни пакети, съставени съобразно изискванията на клиентите, големината и характеристиките на техните офиси. Във всички пакети на Про Клийн Сървисис ЕООД за абонаментно почистване влизат основни услуги като  почистване на входни врати и подови настилки, на стъклени повърхности, офис обзавеждане и техника, на кухненски бокс и санитарни помещения, както и събиране и изхвърляне на отпадъците.

Защо да заявите абонаментно почистване за вашите офиси?
Как да изберете точната фирма за абонаментно почистване?
Абонаментно почистване – няколко причини да се доверите на Про Клийн Сървисис ЕООД

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.