Пране на мокети

Пране на мокети от „Про Клийн Сървисис“. Запознайте се с ефективното и щадящо вашите повърхности пране на мокети.

Ние разполагаме с най-висок клас машини, за изпиране на мокети. Оборудвани с техника от най-висок клас сме в състояние да почистим големи площи, за малко време, без да нараняваме настилките.

Мокетите с голямо натоварване, като тези в офиси, хотели, ресторанти имат нужда от специална грижа. Ние знаем как да извършваме професионалното изпиране на мокети, така че да запазим за дълго ярките цветове и нов вид.

Пране на мокети от професионалисти

Как го постигаме? Изпираме мокетите с техника от висок клас, собствен внос и използваме за почистването професионални препарати от най-висок клас.

Периодичните обучения на персонала на фирмата ни позволява да поддържаме високо качество на услугата, за да удовлетворим и най-високите изисквания.

Когато имате или ръководите компания от най-висок клас, вие търсите надеждни партньори - ние можем да бъдем вашият надежден партньор в почистването. Ние сме фирма за професионално почистване "Про Клийн Сървисис".

пране на мокети

Услугите пране и почистване на мокети са предназначени най-вече за бизнес клиенти с високи изисквания, които имат големи площи нуждаещи се от редовно обслужване.

Обслужваме площи от 50 до 2500 квадратни метра, за срок от няколко часа!

Предлагаме пране на мокети и почистване на мокети за частни клиенти при разумни цени. Услугата е търсена най-вече за домове с големи площи качествени мокети, които изискват специфична поддръжка.

пране на мокети

Успеваемост в третирането на силно замърсени мокети

 • Успешно
 • Неуспешно

Услуги на фокус – запознайте се на кратко с някои от нашите услуги.

Професионално почистване на офиси

пране на мокети в офиси

пране на мокети

Предлагаме професионално и екологично почистване на офиси.

Почистването на офиса включва:

 • почистване на твърди подови настилки,
 • почистване на меки подови настилки,
 • пране на мокет,
 • почистване с прахосмукачка,
 • почистване на работните места,
 • почистване на офис техника,
 • почистване и дезинфекция на санитарни помещения,
 • почистване до стъкла и дограма,
 • почистване на врати и много други дейности по професионално еко почистване.

Научете повече, за услугата почистване на офиси.

Пране на мека мебел от професионалисти

С професионалното пране на меката мебел, вие получавате високо качество на услугата, за пране на мека мебел. За почистване използваме метода на екстрация – извличане на мръсотията чрез изпиране.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.