ПРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ

Осигурете безопасност и комфорт на Вашите клиенти, наематели и служители като се доверите на нашия екип от професионалисти, за почистване на офиси.

 

 

Пране на мека мебел

Пране на мека мебел е услуга насочена както към частни, така и към корпоративни клиенти, където нашите опитни екипи предлагат високо ниво на обслужване, както във вашите офиси, така и във вашите домове.

Мощните професионални машини и  специализирани препарати, премахват както видимото – петна по повърхността, така и навлезлите под нея нечистотии и микроорганизми.

Какво представлява услугата ни за пране на мека мебел?

По същество пране на мека мебел е услуга при която се почиства дамаската от органични и не органични замърсявания. Такива са прах, акари, храни, напитки, следи от маркери и други следи от ежедневна употреба.

За тази услуга може да се използват и термините почистване на мека мебел, както и пране на дивани, но по същество описва един тип услуга.

Шест причини, защо е необходимо регулярното почистване на мека мебел:

пране на мека мебел

пране на мека мебел

1. Подобрява качеството на въздуха в дома, чрез премахване на биологични замърсители от Вашите тапицерии;

2. Отстраняване на прах и пърхот, които могат да предизвикат симптоми на страдащите от астма и алергии;

3. Премахване на микроскопични бактерии и микроби, които не можете да видите, но могат да Ви разболеят;

4. Възстановяване на цвета и материята на меката мебел;

5. Премахване на петна които в течение на времето може да стане прекалено трудно за премахване;

6. Защита на една от Вашите инвестиции в дома, което Ви спестява пари.

професионално пране на мека мебел

Защо е необходимо да се наеме специалист, за почистване на дамаските на вашата мека мебел?

Ефекта може да се превърне в дефект. Как и защо?

Когато използвате препарати, които може да закупите от магазина, те третират петната на самата повърхност (когато използвате малко вода) и в дълбочина, когато използвате повече вода. Проблемът във втория случай е, че течността прониква още по-навътре и е възможно петното, което сте третирали да стане по-голямо и още по-видимо.

Ние използваме машини, които вкарват течност с професионален препарат, а след това изтегляме течността, заедно със замърсителите.

Не желаете да се случи, значи е дошло време да се инвестира в нещо повече от кърпа и домакински почистващи препарати.

пране на мека мебел

Съвет на специалистите в пране на мека мебел: За да предотвратите опасността от алергии е необходимо да инвестирате в професионално почистване на вашата мека мебел.

Пране на мека мебел от професионалисти

Професионалното почистване на меката мебел в домът ви доказано служи за подобряване на качеството на въздуха в дома ви. Така премахвайки мухъл, прах, плесен и други алергии, невидими за човешкото око помагате на своя организъм.

За доказано чиста мека мебел, изберете пране на мека мебел с професионални почистващи материали и професионална техника.

Научете повече за услугата за професионално почистване на офиси, където също често почистваме мека мебел.

пране на мека мебел

Пране на мека мебел първа стъпка

Ние от „Про Клийн Сървисис“ ЕООД разбираме значението за чиста мека мебел като използваме най-съвременните технологии в индустрията като гаранция за максимално удовлетворяващи резултати.

Разполагаме с оборудването което дава възможност за пране на всякакъв вид тапицерии вкл. жакард, кадифе, мока, латис и други видове дамаски.

Преди започването на процеса на почистване, нашият обучен и униформен екип от специалисти обстойно разглежда всяка част от меката мебел. По този начин се установяват проблемите и силно замърсените зони на мебелите.

Ние почистваме дивани, матраци, столове и други тапицирани мебели във вашият дом и офис.

Правилният метод на почистване се определя от вида на материята и замърсяването на мебелите като резултат се постига премахване на мръсотията.

Допълнителен ефект е възстановяване на цвета и възобновяване ‘’съживяване’’ на тапицерията.

Втора стъпка от пране на мека мебел

Прането на меката мебел се извършва чрез метода на екстрация.

Чиста вода примесена с точно определено количество био разградим препарат се впръскват под високо налягане в дълбочина по дамаската.

При наличието на петна и необходимост се разтърква с четка с точно определен косъм без да се нарани повърхността на дамаската.

След равномерно впръскване и четкане на дивана, кухненския стол или матрак се изсмуква всичката мръсотия от вътрешността и повърхността на тапицерията. При силна замърсеност тази процедура може да бъде повторена.

Времето необходимо за пълното изсъхване на меката мебел и готова за ползване е от 4 до 8 часа при осигурена нормална среда в помещението.

почистване на мека мебел

Трета стъпка от пране на мека мебел

След като приключим с прането на мека мебел, вече изпраната и почистена меката мебел се ароматизира.

С почистване на пране на меката мебел, ние от „Про Клийн Сървисис“ ЕООД почистваме подовото пространството около дивана. Справяме се и с мръсотията под него, мястото където почти никога не ви остава време да го направите.

Работим с най-добрите машини в света и с лидерите в производството но почистващи препарати в света.

пране на мека мебел

Още за почистването на мека мебел

 • Почистването на мека мебел изисква специфични умения на опитни специалисти, за да постигнат те очакваните резултати.
 • Ние разполагаме с екип от изключителни професионалисти с богат опит в почистването и в частност почистването на мебели.
 • Екипите ни са оборудвани с техника на най-високо ниво.

Всичко това изгради през годините отличната репутация на фирмата.

почистване на мека мебел

почистване на мека мебел

Репутацията на фирма за професионално почистване „Про Клийн Сървисис“ ЕООД в София бе спечелена именно с постигането на най-добри резултати при обекти за почистване, с които мнозина колеги не успяват да се справят.

Колко души посещава обекта за почистване на мека мебел?

Зависи от броя мебели за почистване и колко бързо трябва да бъде завършена задачата.

Пример: за почистване на 20 до 40 офис стола ще бъдете посетени от двама наши служители, а самото почистване ще отнеме приблизително два часа.

Ако разполагате във Вашият дом със стандартен 5 местен диван с лежанка, то почистването ще се извърши от един служител в рамките на 1 час.

За какво ни търсят най-често?

пране на дивани

пране на дивани

Нашите услуги се търсят, за да решим различни проблеми, свързани с меката мебел, като понякога причината е нещо конкретно – разлята течност или следи от храна.

Често се справяме със следи от случайно надраскване с химикалки или маркери, които са лесно забелязващи се при светли дамаски или кожа.

В повечето случаи обаче, ние трябва да изперем вашия диван от обикновените следи на употребата – нормално захабяване, наслоен прах в тъканите и дребни петна от всекидневната употреба.

Пране на дивани е услуга, която е част от нашата група услуги обединени с названието пране на мека мебел.

почистване на мека мебел

почистване на мека мебел в София

Почистване на мека мебел се предлага за бизнеса и за частни клиенти. Може да поръчате почистване на меката мебел във вашия офис, като предлагаме разнообразни услуги:

 • пране на офис столове,
 • пране на фотьойли в офиси,
 • пране на дивани в офиси.

Разполагаме с модерна техника, за пране на мека мебел, която е управлявана от нашите вещи специалисти.

Модерната техника с професионални препарати и квалифицирани служители ни помага да постигнем наистина добри резултати.

Същност на услугата ‚Пране на мека мебел“

Пране на мека мебел е услуга, ориентирана както към частни, така и към корпоративни клиенти. Нейната същност се състои в ефективното почистване и дезинфекциране на цялата мека мебел, намираща се в съответния дом или офис. В това число премахване на петната по повърхността и на навлезлите под нея нечистотии и микроорганизми. В следващите редове ще поговорим за това кои са преимуществата от залагането на услугата „Пране на мека мебел“ и по какъв начин точно се осъществява тя. В допълнение, ще разберете защо избора на Про Клийн Сървисис ЕООД като фирма, предоставяща услугата „Пране на мека мебел“, е най-добрата опция за вас на пазара.

Виж повече

Кои са основните преимущества от залагането на услугата „Пране на мека мебел“?   

Няколко са основните преимущества, които бихте получили от залагането на услугата „Пране на мека мебел“. Сред тези преимущества са ефективното премахване на потенциално опасните за човешкото здраве бактерии и микроорганизми, подобряване качеството на въздуха в помещенията, както и съхраняване на отличното състояние на мебелите в дългосрочен план. Ето малко повече информация за споменатите преимущества, свързани с услугата „Пране на мека мебел“.

Пране-на-мека-мебел-София-1 диван

Пране на мека мебел диван

 1. Пране на мека мебел: Премахване на потенциално опасните бактерии – услугата “Пране на мека мебел“ ще позволи ефективното премахване на вредните бактерии и микроорганизми от тапицерията. Става въпрос за бактерии и микроорганизми, които биха могли да бъдат потенциално опасни за човешкото здраве и кондиция. Обитателите на помещенията, в които редовно се извършва професионално пране на мека мебел, са изложени на значително по-малък риск от прихващане на различни болести и зарази.
 2. Пране на мека мебел: Подобряване качеството на въздуха – заявяване на услугата „Пране на мека мебел“ ще ви позволи също така трайно да подобрите качеството на въздуха във вашия дом или офис. Това е особено важно за хората, страдащи от астма и други алергични заболявания.Отстраняването на праха и останалите микрочастици във въздушната среда ще доведе до максимално ограничаване на хремата, сълзенето на очите, задуха и още нежелани симптоми, свързани с въпросните заболявания.
 3. Пране на мека мебел: Съхраняване отличното състояние на мебелите – дейностите, свързани с услугата „Пране на мека мебел“, са изключително полезни и по отношение на съхраняване отличното състояние на мебелите във времето. Те ще имат благотворен ефект за запазването на естествения цвят и материя на отделните мебели, давайки ви възможност да защитите инвестицията, която сте направили за закупуването им.

През какви стъпки преминава осъществяването на услугата „Пране на мека мебел“?

Осъществяването на услугата „Пране на мека мебел“ преминава през три съществени стъпки. Вижте кратко описание на въпросните стъпки:

 • Пране на мека мебел: избор на метод – първоначално екип от специалисти инспектира наличната в съответния дом или офис мека мебел. Целта е да се установят проблемите и зоните на замърсяване, както и да се подбере най-подходящия метод за пране на мека мебел.
  Пране-на-мека-мебел-София-2 пример

  Пране на мека мебел пример

 • Пране на мека мебел: същинско пране на мека мебел – същинското пране на мека мебел най-често се извършва посредством метода на екстрация. При този метод за пране на мека мебел по дамаската се впръсква чиста вода, в която е разтворено определено количество био разградим препарат. При наличие на петна въпросните впръсквания се разтъркват внимателно със специална четка, без да се наранява повърхността на дамаската. Необходими са от 4 до 8 часа, за да могат мебелите да изсъхнат и да са отново готови за използване. При наличие на големи количества мръсотия така описаната процедура за пране на мека мебел може да бъде повторена.
 • Пране на мека мебел: ароматизиране на мебелите – след същинското пране на мека мебел, се преминава и към нейното ароматизиране. По този начин вследствие на услугата „Пране на мека мебел“, вие получавате не само перфектно изчистени мебели, но и приятно ухаещи такива.

Пране на мека мебел София – защо да се доверите на Про Клийн Сървисис ЕООД? 

Про Клийн Сървисис ЕООД е компания, която има богат опит и традиции в предоставянето на услуги по професионално почистване на домове и офиси, както и по пране на мека мебел за територията на София. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да се доверите именно на нас, когато имате нужда от споменатите услуги:

Пране на мека мебел София от Про Клийн Сървисис ЕООД: Оптимално съотношение между качество и цена – Про Клийн Сървисис ЕООД ще ви предостави оптимално за българския пазар съотношение между качество и цена на услугата „Пране на мека мебел“. Изградили сме надеждна система за контрол на качеството на услугите ни, така че те да отговарят на най-високите стандарти в бранша. Цените за почистване на мека мебел, които предлагаме, също са изключително конкурентни както за бизнесите, така и за домакинствата.

Пране-на-мека-мебел-София 3 стол

Пране на мека мебел-София предложение

Пране на мека мебел София от Про Клийн Сървисис ЕООД: Първокласна техника – използваната от Про Клийн Сървисис ЕООД техника за пране на мека мебел и останалите услуги от каталога ни също е с първокласно качество.Тя е съобразена с последните тенденции в бранша, развиващи се вследствие на непрекъснатия технологичен напредък в световен мащаб. Почистващите ни препарати пък са внос от САЩ и отговарят едновременно на критериите за ефективно пране на мека мебел и грижа към човешкото здраве.

Пране на мека мебел София от Про Клийн Сървисис ЕООД: Дългогодишни служители – напълно нормално е човек да бъде внимателен за това кого допуска в дома или офиса си. Поради тази причина повечето клиенти са доста негативно настроени към практиката за смяна на обслужващите ги хигиенисти през 2-3 месеца, която за съжаление е факт при редица фирми в бранша. Работата с Про Клийн Сървисис ЕООД няма да ви причини подобни притеснения. Ние разполагаме с екип от дългогодишни и лоялни служители, които са в компанията от самото й стартиране. Ако сте доволни от обслужващите ви хигиенисти на Про Клийн Сървисис ЕООД, можете да бъдете сигурни, че точно те ще ви предоставят необходимите услуги за дълго време занапред.

Пране на мека мебел София от Про Клийн Сървисис ЕООД: Отзиви от клиенти –  на сайта на Про Клийн Сървисис ЕООД можете да откриете отзиви от реномирани наши клиенти, сред които ЧЕЗ, банка Уникредит Булбанк, Зерон и др. Благодарение на тези отзиви ще разберете кои елементи правят услугите ни наистина първокласни и защо въпросните услуги биха били отличен избор за вашия дом или бизнес.

Същност на услугата Пране на мека мебел
Кои са основните преимущества от залагането на услугата Пране на мека мебел?
През какви стъпки преминава осъществяването на услугата Пране на мека мебел?
Пране на мека мебел София – защо да се доверите на Про Клийн Сървисис ЕООД?

ЗА ВРЪЗКА С НАС


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.