Почистване на мека мебел при почистване на офиси в София

Почистване на мека мебел при почистване на офиси в София

  • 2170
  • 0

Почистване на мека мебел при почистване на офиси в София. Ние сме фирма за почистване, която е специализирана в почистване на офиси и пране на мека мебел в София.

При нас може да поръчате и почистване на меката мебел във вашия офис. Предлагаме разнообразни услуги, за пране на мека мебел: пране на офис столове, пране на фотьойли в офиси, пране на дивани в офиси. Разполагаме с модерна техника, за пране на мека мебел управлявана от нашите вещи специалисти, ни помага да постигнем наистина добри резултати.

Почистване на мека мебел

Почистване на мека мебел е услуга, която е част от нашата група услуги обединени с названието пране на мека мебел. Почистваме офис столове, фотьойли, дивани, табуретки, кухненски столове.

Особености при пране на дивани.

Диваните са изработени от различни материи, което налага третирането им с различни препарати. Нашия опит и машини от висок клас ни позволяват да подберем точния препарат, за да се справим със замърсяването, което трябва да отстраним.

пране на дивани

пране на дивани и почистване на офиси

Нас ни викат да решим различни проблеми, свързани с меката мебел. Понякога причината е нещо конкретно – разляно вино, храна, следи от „творчеството“ на малко дете с пастели или маслени бои. В повечето случаи обаче, ние трябва да изперем вашия диван от обикновените следи на употребата – нормално захабяване, наслоен прах в тъканите и дребни петна от всекидневната употреба.

За почистването на мека мебел

Почистването на мека мебел изисква специфични умения на опитни специалисти, за да постигнат те очакваните резултати. Ние разполагаме с екип от изключителни професионалисти с богат опит в почистването и в частност почистването на мебели. Екипите ни са оборудвани с техника на най-високо ниво.

Всичко това изгради през годините отличната репутация на фирмата.

Репутацията на фирма за професионално почистване „Про Клийн Сървисис“ в София бе спечелена именно с постигането на най-добри резултати при обекти за почистване, с които мнозина колеги не успяват да се справят.

Колко души посещава обекта за почистване на мека мебел?

Зависи от броя мебели за почистване и колко бързо трябва да бъде завършена задачата. Пример: за почистване на 20 до 40 офис стола ще бъдете постени от двама наши служители, а самото почистване ще отнеме около два часа.

Услугата ни за почистване на офиси

почистване на офиси

почистване на офиси

Услугата за почистване на офиси се извършва според Вашите желания и нужди, като може да избирате между посещения преди или след вашето работно време, както и по време на работния процес на офиса. Предлагаме гъвкави решения – от ежеседмични посещения за почистване, до ежедневна грижа за вашия офис.

В годините сме спечелили доверието на фирми и организации, които имат нужда качествено почистване в офисите си. Разполагаме с човешки ресурс и стройна фирмена организация, за да поемем увеличените нужни на клиентите, които се нуждаят от познатото качество за почистване на офиси. Постоянното високо качество на услугата е наша визитна картичка.

Почистване на офиси от професионалисти 

Редовните инвестиции в нова техника, най-съвременни професионални почистващи препарати и обучение на персонала са това, което ни правят водачи сред най-добрите на пазара.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.