Защо да викнем професионална фирма за почистване у дома?

  • 2358
  • 0

Помните ли лостовете пред блоковете, на които родителите ни тупаха килимите? Колкото и забавно да ни е било да тичаме тогава около тях, докато се трудят, би ни харесало даже още почече, ако можеха това време да го посветят изцяло на нас. Сега с нашите деца е същото. Детската природа не се е променила и те продължават да копнеят за внимание.

Възползвайки се от професионалните услуги за почистване, вие ще може да посветите това време на децата си, докато ние се погрижим те да играят в свежа и защитена от зарази среда.

Не е случайно твърдението, че валутата на 21-век е времето. Ставаме все по-заети и изкушени от множеството възможности, които предлага епохата ни. А домовете ни все така се цапат.

Фирма „Про Клийн Сървис“ ЕООД ви помага да поддържате баланса на динамичното си ежедневие и ви подарява допълнително време за децата, за хобито, за фитнес залата.

Предлагаме цялостно почистване на домове с професионална грижа и машини, които се справят с микробите и мръсотията далеч по-успешно от стандартните домашни уреди.

Пране на мека мебел

пране на мека мебел

пране на мека мебел

Диваните са повърхност, на която сядаме понякога с външните си дрехи, понякога с домашните, а понякога и по пижама. Техните тъкани могат да поемат и задържат в дълбочина вредни бактерии и частици, а навиците ни да спомогнат за тяхното разпространяване. За да ви помогнем да се насладите не само на удобството на меката мебел, но и на нейната безопасност, ние предлагаме почистване на тапицирани мебели от всякакъв вид.

Пране на мокети

пране на мокети

пране на мокети

Килимите и мокетите са особено уязвими на замърсяване и трудни за поддържане. Това е така, защото бидейки на пода, те лесно поемат мръсотията, която внясяме с краката си отвън. Но в същото време в тяхната косместа тъкан и лесно се задържат частиците. Но няма страшно, ние разполагаме с професионални машини, които ще ви предоставят хигиена в пъти по-висока от тази, която обикновената прахосмукачка предлага.

Пране на матраци

Връщайки се на темата за децата, знаем, че те изискват не само време, но и грижи. Всеки родител знае как матракът да детето пострадва, докато то расте и щурее. Нощно напикаване, покапване със сироп за кашлица, заливане с вода и храна – това са все предизвикателства за традиционните почистващи методи. Но с нашите услуги грозните петна под чаршафа изчезват сякаш никога не са били.

 

 

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.