Пране на мокет

Пране на мокети

Нашата услуга за пране на мокети е насочена към ресторанти, хотели, конферентни зали и разбира се към офиси. Предлага се отделно или като част от услугата почистване на офиси.

Пране на мокети

Пране на мокети от „Про Клийн Сървисис“. Запознайте се с ефективното и щадящо вашите повърхности пране на мокети.

Ние разполагаме с най-висок клас машини, за изпиране на мокети. Оборудвани с техника от най-висок клас сме в състояние да почистим големи площи, за малко време, без да нараняваме настилките.

Мокетите с голямо натоварване, като тези в офиси, хотели, ресторанти имат нужда от специална грижа. Ние знаем как да извършваме професионалното изпиране на мокети, така че да запазим за дълго ярките цветове и нов вид.

Пране на мокети от професионалисти

Как го постигаме? Изпираме мокетите с техника от висок клас, собствен внос и използваме за почистването професионални препарати от най-висок клас.

Периодичните обучения на персонала на фирмата ни позволява да поддържаме високо качество на услугата, за да удовлетворим и най-високите изисквания.

Когато имате или ръководите компания от най-висок клас, вие търсите надеждни партньори – ние можем да бъдем вашият надежден партньор в почистването. Ние сме фирма за професионално почистване „Про Клийн Сървисис“.

пране на мокети

Защо да изберете нас пред конкурентите?

Услугата пране на мокетите е насочена най-вече към бизнес клиенти с високи изисквания.

Ако разполагате с: големи офис площи, имате нужда от редовно, качествено почистване, вашите мокети са от висок клас и изискват пране на мокети, което да щади материала и цветовете;

То Вие имате нужда от качествена услуга, за пране на мокети – работа, която е по силите на „Про Клийн Сървисис“.

пране на мокет

Почистване на мокети

Нашите услуги, за почистване на мокети са предназначени за клиенти, които държат на качеството на услугата при разумна цена.

Предлагаме почистване на мокети за: бизнес клиенти – еднократно или абонаментно.

Услугата за почистване на мокети можете да поръчате на нашия телефон. На него можете да получите и консултация, за поддръжката на мокетите, след като сме ви посетили.

пране на мокет

Почистване за бизнеса

Услугите пране и почистване на мокети са предназначени най-вече за бизнес клиенти с високи изисквания, които имат големи площи нуждаещи се от редовно обслужване.

Обслужваме площи от 50 до 2500 квадратни метра, за срок от няколко часа!

Пране на мокети за частни клиенти

Предлагаме пране на мокети и почистване на мокети за частни клиенти при разумни цени. Услугата е търсена най-вече за домове с големи площи качествени мокети, които изискват специфична поддръжка.

пране на мокети

Рисковете при неправилно пране на мокети

Когато мокетите се обслужват от техника от нисък клас има риск от увреждане на тъканите. За жалост машините от нисък клас прилагат изключително голяма механична сила, при почистване на мокетите и това води до бързо износване на тъканите. Предлагаме ви да се свържете с нас, за да онагледим разликата при пране на мокет с нисък и висок клас техника.

Успеваемост в третирането на силно замърсени мокети

 • Успешно
 • Неуспушно

Услуги на фокус – запознайте се на кратко с някои от нашите услуги.

Професионално почистване на офиси

пране на мокети в офиси

пране на мокети

Предлагаме професионално и екологично почистване на офиси.

Почистването на офиса включва:

 • почистване на твърди подови настилки,
 • почистване на меки подови настилки,
 • пране на мокет,
 • почистване с прахосмукачка,
 • почистване на работните места,
 • почистване на офис техника,
 • почистване и дезинфекция на санитарни помещения,
 • почистване до стъкла и дограма,
 • почистване на врати и много други дейности по професионално еко почистване.

Научете повече, за услугата почистване на офиси.

Пране на мека мебел от професионалисти

С професионалното пране на меката мебел, вие получавате високо качество на услугата, за пране на мека мебел. За почистване използваме метода на екстрация – извличане на мръсотията чрез изпиране.

ЗА ВРЪЗКА С НАС


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.