Професионално почистване на офиси в квартал Дианабад

Професионално почистване на офиси в квартал Дианабад

Професионално почистване на офиси в квартал Дианабад

Професионално почистване на офиси и бизнес сгради. Офисите са лицето на всеки бизнес. Изключително важно е да бъдат чисти и приветливи, защото обстановката има влияние върху служителите, посетителите, клиентите. Ние сме тук, за да почистим до съвършенство.

Разполагаме с най-модерната технология на почистване, екип от професионалисти, работим с желание и усмивка. Използваме висок клас препарати, съобразени изцяло с нуждите на вашия бизнес, защото държим на качеството. Ценим всеки свой клиент. Съобразяваме се с графиката на фирмата, както и вашите служители.

Какви услуги предлагаме? Предлагаме широк набор от услуги. Почистване на общи зони, миене на прозорци, пране на мека мебел, почистване на офис оборудване, дезинфекция, почистване на санитарни помещения и кухненски боксове, изхвърляне на отпадъци, почистване на подове и други. Почистването е изцяло съгласувано с вас, затова и изготвяме индивидуална програма за всеки клиент.

Чистотата и редът в офиса създават приятна обстановка, повишава се продуктивността и мотивацията на всички. Редовното почистване е важно за всеки офис, за да се поддържа здравословна среда.

Прекарваме по-голямата си част от деня в офиса. Доверете ни се. Ние имаме богат опит, много доволни клиенти, обичаме работата си. Нашата мисия е да създадем уютна среда, която носи успехи за вашия бизнес. Подредените и чисти пространства стимулират концентрацията и помагат за постигане на по-високи нива на продуктивност.

Вижте още: Почистване на офиси

Професионално почистване на офиси в квартал Дианабад

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.