Абонаментно почистване на офиси в квартал Борово

Абонаментно почистване на офиси в квартал Борово

  • 1175
  • 0

Абонаментно почистване на офиси в квартал Борово

Абонаментно почистване на офиси в квартал Борово – Тази услуга е изключително подходящи за големи офиси, бизнес сгради и хотели. Защо? Поради ред причини. Някои от тях са:

Здравословна обстановка. Редовното чистене е важно за здравето. Предотвратява се риска от алергии, микроби и и бактерии.
Удобство и комфорт. Чистият и подреден офис е мотивация. По този начин се осигурява приятна обстановка, която мотивира служителите, помага им за концентрацията, клиентите са доволни.
Представя фирмата на високо ниво. Чистотата е първото нещо, което забелязват потенциалните клиенти и партньори. Абонаментното почистване е гаранция за свежест, блясък и хигиена.
Поддържане на мебелите и оборудването. Оборудването и мебелите имат нужда от професионална грижа, за да се запазят по-дълго време.
Подобряване на продуктивността. Чистотата е мотивация за служителите. В приветлив офис се работи лесно, бързо и с усмивка.

Доверете ни се. Предлагаме почистване, според желанията Ви. Разполагаме с професионален екип, висококачествена техника, ефективни препарати. Предлагаме услуги на най-високо ниво, като пране на мокети и мебели, почистване на подови настилки, почистване на санитарни помещения и други.

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите. Ще изготвим индивидуална програма, която да отговаря на изискванията Ви.

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.