Пролетно почистване за хотели

Пролетно почистване за хотели

  • 1187
  • 0

Пролетно почистване за хотели

Пролетното почистване в хотелите е изключително важно. Това помага за поддържане на качеството, на услугите и удобствата, които хотелът предоставя на своите гости.

Ето някои от основните причини за пролетно почистване.
Пролетното почистване е важно за здравето. Премахват се всички микроби и бактерии, които са се натрупали по време на зимата. Това е изключително важно за гостите, както и за персонала на хотела.
Пролетното почистване включва почистване на всички повърхности, прозорци и врати, пране на мокети, пране на мека мебел. Това подобрява интериора на хотела, увеличава и потенциалните нови клиенти.
Подобряване на комфорта. Пролетното почистване включва почистване на мебелите, завесите, килимите. Това подобрява комфорта на гостите, правейки престоя им приятен.
Подобрява оценките и репутацията на хотела. Чистотата, комфортът и обслужването са много важни за гостите на хотела. Приветливия хотел е задължение за всички, които държат на репутацията си, както и на комфорта на гостите.

Вижте още: Почистване на офиси

Ние сме фирма, която държи на качеството и клиентите си. Използваме най-новите технологии на почистване, както и високоефективни препарати. Не се колебайте, а ни потърсете. Ще изготвим индивидуална програма, съобразена с нуждите на хотела Ви.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.