Пране на мокети в квартал Княжево

Пране на мокети в квартал Княжево

  • 1321
  • 0

Пране на мокети в квартал Княжево

Пране на мокети в квартал Княжево – Мокетите са практични, красиви и внасят уют във всяко помещение. Но имат ли недостатък? Да. Поддържането на мокет в перфектно състояние е трудна задача, която изисква специална техника и висококачествени препарати. Ние разполагаме с екип от специалисти, както и модерна технология на почистване, според нуждите на мокетите във вашия офис. Нашите екипи работя с усмивка, вършейки всичко с лекота и прецизност.

Какво представлява тази услуга и защо да я изберем? Услугата е необходимост, за да се поддържа всяко помещение в перфектно, чисто състояние. Прането на мокети е процес, чрез който се почиства в дълбочина и се извършва цялостна дезинфекция. Използваме препарати и техника от най-високо ниво, за да запазим тъканите и цветовете на мокетите. Офисите, бизнес сградите, хотелите и големите площи са посещавани от много хора, което води до замърсяване на килимите или мокета. За тази цел в необходимо професионално почистване.

Пране на мокети в квартал Княжевоs

Ние ще се погрижим за мокета във вашия офис. От наша страна ще получите отношение, внимание, чистота, блясък и прецизност към всеки един детайл. Праховите частици, които навлизат в килимите са неприятни, но и водят до алергии. Доверете се на професионалистите. Ние ще оправдаем очакванията Ви. Гаранция за качество.

Ние ценим нашите клиенти. Съобразяваме се изцяло с вашия график. Ако искате да получите повече информация за тази услуга, имате нужда от консултация или имате запитване, не се колебайте да се свържете с Нас. Ще отговорим на всеки един въпрос, за да получите информацията, която Ви интересува.

Вижте още: Почистване на офиси
Пране на мокети в квартал Княжево
Пране на мокети в квартал Княжево

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.