Пране на мека мебел в квартал Стрелбище

Пране на мека мебел в квартал Стрелбище

  • 1452
  • 0

Пране на мека мебел в квартал Стрелбище

Ние, Proclean, фирма с дългогодишен опит, предлагаме пране на мека мебел и цялостно почистване. Прането на мека мебел е жизнено важно за вашия дом, офис или сграда. Искате ли да се радвате на чисти мебели? Ние разполагаме с екип от обучени специалисти, както и модерна технология за почистване. Не спираме да се развиваме и инвестираме в качествени препарати, техника и обучение.

Какво представлява тази услуга? Услугата е насочена към дълбоко почистване на всички меки мебели, пране на дивани и тъкани. Използваме най-модерната технология на пазара, като се съобразяваме с Вас и нуждите на мебелите Ви. Професионалното почистване е важно, ако искате да запазите по-дълго живота на мебелите си.

Ние ще се погрижим за всяко едно петно и замърсяване. От наша страна ще получите професионализъм, бързина и коректност. Услугата е изключително подходяща за хора с алергии, защото праха по мебелите е силен дразнител. Разполагаме със специална техника за различните видове мека мебел.

Вижте още: Почистване на офиси
Пране на мека мебел в квартал Стрелбище
Пране на мека мебел в квартал Стрелбище

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.