Професионално почистване на офис помещение в кв. Лагера

Професионално почистване на офис помещение в кв. Лагера

  • 1650
  • 0

Професионално почистване на офис помещение в кв. Лагера

Професионално почистване на офис помещение в кв. Лагера, с висококачествени препарати и модерна техника. Ние от Pro Clean, не спираме да се развиваме, за да Ви предоставим максимално добри и дълготрайни резултати, като инвестираме постоянно в подобряване на уменията на екипа ни и по – добро оборудване. Почистването на всеки офис се извършва изцяло според нуждите на нашите клиенти и работното време на офиса.
Професионално почистване на офис помещение в кв. Лагера

Нашите служители ще се погрижат за всеки един детайл. Те преминават през специален курс на обучение, за да Ви предоставим най-добрите методи на почистване. Обучението на нашият екип Ви гарантирана качествено свършена работа и резултати, които носят удовлетворение.

Винаги може да разчитате на Нас. Гарантираме Ви изпълнение в кратък срок. Бързина и добри резултати.Ако държите на чистотата и качеството сме точното решение за Вас. Ние ще се погрижим за всяка част от вашият офис, според вашите желания и нужди. Съобразяваме се изцяло с Вас.
Всяко едно посещение е изцяло съобразено с вашия график.

Професионално почистване на офис помещение в кв. Лагера

За изготвяне на индивидуални програма и въпроси, може да се свържете с нас. От наша страна, ще получите професионално отношение и качествено изпълнение, според вашите изисквания.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.