Почистване на офис в кв. Витоша

Почистване на офис в кв. Витоша

  • 1603
  • 0

Почистване на офис в кв. Витоша

Почистване на офис в кв. Витоша – фирма Pro Clean ще се погрижи професионално за почистването на вашия офис в кв. Витоша. Нашите клиенти са важни за нас. Ние от Pro Clean не спираме да инвестираме във висококачествени препарати и професионални уреди за почистване. Ние вярваме, че нашите клиенти заслужават най-доброто.

Може да ни се доверите всеки път, когато искате вашият офис да блести. Предлагаме Ви пълен набор от услуги, за да постигнем максимални резултати и чистота. Основното почистване на офиси включва миене на прозорци, почистване на под, мека мебел, входни антрета и всяка част от вашият офис.
Почистване на офис в кв. Витоша
Залагаме на качеството и отношението към всеки детайл. Ние предлагаме оферти на достъпни цени и се съобразяваме с желанията на нашите клиенти. Използваме висококачествени препарати и съвременна техника, отговаряща на най-високите стандарти. Бързо и коректно обслужване, дълготрайни резултати и отношение. Нашите екипи разполагат с всичко това и са готови да се съобразят изцяло с вашите желания.

Ние се стремим да осигурим безопасна и здравословна среда за вашите нужди. Не се колебайте да ни потърсите.
Почистване на офис в кв. Витоша

Ако се нуждаете от професионално почистванет на своят офис, можете да прочетете повече за услугата тук: Почистване на офиси и да се свържете с нас чрез контактната ни форма или директно на тел. 087 799 9737. След като се свържете с нас, ще ви бъде изготвена индивидуална оферта с цена.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.