Абонаментно почистване на офис в кв. Западен парк

Абонаментно почистване на офис в кв. Западен парк

  • 1677
  • 0

Абонаментно почистване на офис в кв. Западен парк

Абонаментно почистване на офис в кв. Западен парк – Ако и Вие имате нужда от професионално почистване на вашия офис в кв. Западен парк, фирма Pro Clean ще се погрижи за това. Нашият висококвалифициран екип от професионалисти, ще се погрижи за вашият офис. С внимание към всеки детайл, вашият офис ще блесни.

Почистване на офис в кв. Западен парк

Нашата фирма предлага професионално почистване с качествени препарати и съвременна техника на достъпни цени. Ние залагаме на качеството и искаме нашите клиенти да бъдат доволни. Ние винаги изготвяме индивидуална програма за всеки един от нашите клиенти, като се съобразяваме с часа и деня на посещението.

Нашите служители минават през специално обучение, за да Ви предоставим максимално добри резултати. Обучението на нашия екип гарантира качествената работа, която Вие очаквате. Ние се съобразяваме изцяло с нуждите на нашите клиенти и ценим всеки един от тях. Разчитайте на бързина, прецизност и дълготрайни резултати.

Почистване на офис в кв. Западен парк

Не се колебайте да ни потърсите и да започнем работа заедно. От наша страна, очаквайте професионално отношение и възможно най-добрите методи за почистване. Ще ви бъде изготвена оферта за абонаментно извършване на нашите услуги, като ще се съобразим изцяло с нуждите за почистване на вашият офис. Можете да се свържете с нас директно на тел. 087 799 9737

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.