Почистваща фирма за офис

Почистваща фирма за офис

  • 1943
  • 0

Почистваща фирма за офис

Ние, Proclean, сме почистваща фирма, с дългогодишен опит и голям екип от професионалисти, спечелила доверието на много фирми, с безкомпромисно високото качество на работата си и отношението към клиентите си.

Почистваща фирма за офис

Ако сте фирма с офис, който се нуждае от почистване, независимо дали е ежеседмично, ежедневно, ежемесечно, независимо от размерът на обекта, ние ще се погрижим да изпълним важите желания, според нуждите и изискванията ви. Екипът ни е само от професионалисти, които обичат работата си и имат индивидуален подход, към всеки един обект, за да гарантират за висок стандарт и чистота на работното пространство. Постоянно инвестираме в ново оборудване, най – качествените препарати и обучения за всички наши служители.

Почистваща фирма за офис

Ако във вашият офис има мокети, можем да почистим професионално и мокетите, тъй като сме много специализирани в почистването на мокети. Можете да прочетете повече тук: Почистване на мокети

Препоръчваме почистването да бъде извършено извън работното време на служителите в обекта, най – честият случай, между 6:00ч. до 8:30ч. сутринта.

Разгледайте екипът ни, който е изцяло от професионалисти: Нашият екип


Можете да се свържете с нас директно на тел. 087 799 9737, като ни споделите, от какво почистване се нуждаете и какъв е вашият обект, след което ще ви изготвим оферта.

Още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.