Защо и как трябва да се почиства меката мебел?

Защо и как трябва да се почиства меката мебел?

  • 1752
  • 0

От самото начало на своето съществуване на ProClean, услугата Пране на мека мебел е една от най-търсените сред  клиентите ни  . Тя е приложима както за частни домове, така и в офиси, хотели, театри и други комерсиални имоти.

Как се извършва услугата пране на мека мебел:

 

Пране на мека мебел ProClean

Пране на мека мебел София

Най-разпространения и ефективен начин за пране на мека мебел е чрез метода на екстракция. Извършва се посредством машина, която има функция да впръсква разтвора и изсмуква  мръсотията от дамаската на мебелите. Ние в ProClean работим с професионални и качествени машини с марката Numatic – England . Тези машини притежават достатъчно мощност, за да премахнат максимално всяко замърсяване от меката мебел, като в същото време оставя дивана с изключително ниско ниво на влажност, за да може да изсъхне в рамките на 2-6 часа. Другата съществена част от услугата пране на мека мебел са препаратите, с които се почистват мебелите. Всички препарати , с които работим са внос от САЩ и отговарят на всички изискания за безопасност както за хора и животни, така и за мебелите.

Стъпки за пране на мека мебел от ProClean:

Професионално пране на мека мебел

Пране на мека мебел – ProClean

  • Оглед на мебелите- установява се степента на замърсяване
  • Предварително третиране на локални петна – ако са налични петна от храни, химикали и други се обработват самостоятелно със специализирани препарати
  • Предварително третиране с препарат на дамаската – цялостно нанасяне на препарат за пране на мека мебел
  • Ръчно четкане на мебелите – позволява втриване на препарата в дамаската и усилва действието му
  • Машинно изплакване на дамаската от препарат и мръсотия – извършва се посредством чиста вода, като процеса отстранява вложения препарат и изсмуква разтворената мръсотия от него.

Защо да се доверите на ProClean за пране на меката мебел :

С течение на годините сме натрупали изключителен опит на различни по обем и специфичност ангажименти. От малки холови дивани с 3 места до почистването на голям брой мебели в офисите на някои от най-големите компании. Част от нашите клиенти са :

Paysafe Group – над 1000 офис стола и около 200 дивана

Rosslyn Hotels –  столове, мебели, мокети в два хотела и офиси

Агенция Митници – пране офис столове и дивани

Над 1000 частни домове

Ако и вашите дивани, столове или матраци имат нужда от професионално пране можете да се свържете с нас на телефон 0877 999 737 или направете Вашата заявка онлайн на www.proclean-bg.com

Вижте още и: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.