Пране на мокети в края на седмицата

Пране на мокети в края на седмицата

  • 2244
  • 0

Пране на мокети в София в почивните дни, докато вашият офис почива. Имаме капацитета да почистим офиса или само мокета на вашия офиси денем и нощем.

Почистването е повече от важно както от естетческа гледна точка, така и за запазване здравето на служителите и посетителите на офиса или учреждението, за което отговаряте. Ние сме в състояние да осигурим почистване на най-високо ниво. Една от най-важните услуги за фирмата е тази, за пране и почистване на мокети.

Пране на мокети

За услугата ни пране на мокети ние използваме машини за пране на мокети от последно поколение от най-висок клас. Така сме в състояние да почистим големи площи, за малко време, без да нараняваме настилките.

Мокетите с голямо натоварване, като тези в офиси, хотели, ресторанти имат нужда от специална грижа. Ние знаем как да извършваме професионалното изпиране на мокети, така че да запазим за дълго ярките цветове и нов вид. Така мокетите с техника от висок клас, собствен внос и използваме за почистването професионални препарати от най-висок клас.

С периодично обучение на персонала на фирмата ни позволява да поддържаме високо качество на услугата, за да удовлетворим и най-високите изисквания. Когато имате или ръководите компания от най-висок клас, вие търсите надеждни партньори – ние можем да бъдем вашият надежден партньор в почистването.

пране на мокети

пране на мокети в София

Почистване

Ако разполагате с: големи офис площи, имате нужда от редовно, качествено почистване, вашите мокети са от висок клас и изискват пране на мокети, което да щади материала и цветовете;

Услугата за почистване на мокети можете да поръчате на нашия телефон. На него можете да получите и консултация, за поддръжката на мокетите, след като сме ви посетили. Вие имате нужда от качествена услуга, за пране на мокети – работа, която е по силите на „Про Клийн Сървисис“.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.