Професионално почистване в неделя в София.

Професионално почистване в неделя в София.

  • 1978
  • 0

Пране на мека мебел от професионалисти в неделя в София? Да, ние предлагаме изпиране на мека мебел и всички типове процедури за почистване на меката мебел в град София в неделния ден!

Нашата услуга е за корпоративни и частни клиенти, като сме предпочитани от фирмите, защото нашите опитни екипи могат да обслужат големи количества мебели в офиси, учреждения и заведения. Извършваме почистване на мека мебел през цялата седмица, включително в неделя. Обслужваме обекти в цяла София.

Какво представлява услугата ни за пране на мека мебел?

Тя е услуга, в която се почиства както повърхността – дамаската, така и вътрешността на вашата мека мебел. Почистване и пране на мека мебел извършваме в неделя в цяла София.

Професионалните машини и мощните, професионални препарати премахват както видимото – петна по повърхността, така и навлезлите под нея нечистотии и микроорганизми.

Пране на мека мебел в Неделя

Пране на мека мебел в София в неделя, е услуга на „Про Клийн Сървисис“. Имаме дежурни екипи за почистване на мека мебел в неделния ден в София.

Как се борите с петна по тапицерията на вашата мека мебел? Ако опитвате да се справите използвайки домакински почистващ препарат в повечето случаи ефекта е съмнителен, но действа.

Но какво се случва, когато петното не може да бъде премахнато с обикновен препарат за тапицерии? Може би е време да се инвестира в нещо повече от кърпа и домакински почистващи препарати.

пране на мека мебел

За доказано чиста мека мебел, изберете пране на мека мебел с професионални почистващи материали и професионална техника.

Съвет на специалистите в пране на мека мебел: За да предотвратите опасността от алергии е необходимо да инвестирате в професионално почистване на вашата мека мебел.

почистване на офиси

пране на мека мебел в конферентна зала

Пране на мека мебел от професионалисти

Професионалното почистване на меката мебел в домът ви доказано служи за подобряване на качеството на въздуха в дома ви. Така премахвайки мухъл, прах, плесен и други алергии, невидими за човешкото око помагате на своя организъм.

пране на мека мебел

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.