Професионално почистване на офиси от „Про Клийн Сървисис“

Професионално почистване на офиси от „Про Клийн Сървисис“

 • 2248
 • 0

Професионално почистване на офиси в София от „Прой Клийн Сървинис“. Ние предлагаме услуги на най-високо ниво, за бизнес клиенти. Имате бизнес в София – значи имате нужда от професионално почистване на офиса.

Почистване на офиси на високо постоянно – високо ниво в София е мисия възможна за нашите клиенти.

Почистване на офиси – какво предлагаме?

Какво предлагаме на своите клиенти на професионално почистване в София, които търсят най-добрата услуга? Скорост и професионализъм.

Нашите услуги за почистване на офиси са насочена към клиенти, които държат да получат високо качество. Можем да обещаем, че ще получите постоянно услугата, с която сте свикнали.

Инвестираме в нова техника, най-съвременни професионални почистващи препарати и обучение на персонала. Това превръща фирмата за професионално почистване „Про Клийн Сървисис“ в една от водещите в София.

С всеки изминал ден се усъвършенстваме и предлагаме на клиентите си продукт на високо ниво. Вижте секцията с референции, за качеството на нашата услуга, за почистване на офис площи.

Какво включва услугата почистване?

 1. Почистване на твърди подови настилки;
 2. Почистване на меки подови настилки;
 3. Почистване на кухненски бокс;
 4. Почистване и дезинфекция на санитарни помещения;
 5. Почистване на офис обзавеждане;
 6. Пране на меки настилки( мокети);
 7. Пране на мека мебел;
 8. Почистване на стъкла и дограма;
 9. Абонаментна поддръжка;
 10. Еднократно почистване;
офиси, почистване

почистване на офиси

аоа

Пране на мокети – за услугата

Какво трябва да знаете, за нашата услуга за пране на мокети в София? Разполагаме с техника от най-висок клас, добре обучени и мотивирани специалисти, опит с големи и малки площи.

Нашите услуги, за почистване на мокети са предназначени за клиенти, които държат на качеството на услугата при разумна цена.

Предлагаме почистване на мокети за: бизнес клиенти – еднократно или абонаментно.

Услугата за почистване на мокети можете да поръчате на нашия телефон. На него можете да получите и консултация, за поддръжката на мокетите, след като сме ви посетили.

Услугите пране на мокети и почистване на мокети са предназначени най-вече за бизнес клиенти с високи изисквания, които имат големи площи нуждаещи се от редовно обслужване.

Обслужваме площи от 50 до 2500 квадратни метра, за срок от няколко часа!

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.