Професионално почистване София от „Про Клийн Сървисис“

Професионално почистване София от „Про Клийн Сървисис“

  • 2267
  • 0

Запознайте се с услугите на фирма за професионално почистване „Про Клийн Сървисис“. Ние сме една от най-успешно развиващите се компании в бранша. Работим успешно с някои от най-успешните хотели и хотелски вериги в София, предоставяме услуги за почистване на офиси на фирми с големи офис площи.

 

Професионално почистване за бизнеса: в нашата работа сме насочени предимно към решаване на проблемите с чистотата на бизнес клиентите. Имаме изградени специални отношения с хотели и хотелски вериги в София, както и със собственици и наематели на големи офис площи.

професионално почистване

професионално почистване

 

 

Защо да работите с фирма за професионално почистване „Про Клийн Сървисис“?

Ние изграждаме своя бизнес, като правим така ,че вашият бизнес избягва дребните
несгоди, ние чистим бързо, качествено и на изключителни цени. Макар и може би силно казано, можем да кажем, че терминът професионално почистване има своя синоним и това е фирма „Про Клийн Сървисис“.

почистване

почистване

Работа с корпоративни клиенти – как и защо?

Работим за хигиената на фирми, които разполагат с хиляди квадратни метри офис площи. Имаме препоръки от някои от най-големите фирми и организации в София и България.

На нас се доверяват фирми от калибъра на ЧЕЗ, банка Уникредит Булбанк, Зерон и десетки фирми от IT бизнеса.

Имаме опит в пране на мокети на конферентни зали – големи и много големи и прилежащите им територии.

“Про Клийн Сървисис” има договори с добри заведения за хранене – ресторанти и сладкарници, които имат големи площи с мокети.

Все пак обаче, основния фокус на дейността ни е към офисите, които са застлани с мокети и имат нужда от регулярно пране на мокети.

Осигуряваме и служители, които да се грижат за ежедневните дейности за хигиена – обиране на кошчета, събиране на прах, бърсане на стъкла и дограми, както и другите обичайни дейности.

Работа частни лица

Предлагаме и услуги насочени към частни лица: пране на мека мебел (столове, дивани, фотьойли), пране на матраци (с пружини и без),  пране на мокети.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.