Професионално пране на мокети в София-сега

Професионално пране на мокети в София-сега

  • 2398
  • 0

Ние предлагаме професионално пране на мокети в София на изключително разумни цени, за бизнес клиенти при високо качество на услугата. Ние сме една от най-бързо развиващите се компании, за професионално почистване в София – работим с техника на световно ниво.

Пране на мокети

Предлагаме професионално пране на мокети в София на изключително разумни цени в София, заедно с нашите партньори. Пране на мокети е услуга, на нашия партньор – фирма „Видатекс“, за професионално почистване на мокети в София.

пране на мокетиКак да поръчате пране на мокети?

Обичайната ни практика е да правим огледи преди да изготвим оферта. След като се договорим ще изготвим индивидуален график за почистване на вашите мокети.

Поръчката за пране на мокети в София на атрактивни цени от „Про Клийн Сървисис“ е изгодно решение за всеки бизнес.

Какво включва услугата за пране на мокети

Нашата услуга пране на мокети  в София се извършва от квалифицирани служители с техника на най-високо ниво и професионални препарати.

В услугата е включено следното:

  • анализ на вашите нужди (вижте подробно по-долу);
  • изпиране на мокетите с най-висок клас техника, за професионално пране на мокети;

Как анализираме вашите нужди, за пране на мокети в София

Всички мокети са различни, тъй като се експлоатират при различни условия. Всеки офис е с различно натоварване, има значение и температурата, както и влажността на помещенията. За това ние изготвяме индивидуален план, за работа във вашите помещения, за да постигнем най-добри резултати в почистването на мокетите във вашия офис.

Какво още предлагаме?

Можете да се възползвате от нашите комплексни услуги, за почистване на офиси на изгодни цени в София.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.