Добрата фирма за почистване в София

  • 2170
  • 0

Ние се стремим да бъдем номер едно сред фирмите за почистване в град София. Успяваме да се наложим сред предлагащите високо качество на обслужване, за почистване на офиси, за взискателни клиенти.

С гордост можем да отбележим, че сме сред най-добрите фирми за почистване на офиси в София, когато говорим за качество на почистването. Разполагаме с най-съвременна техника, за почистване на мокети, когато ни помага да постигаме високо качество на услугата си, за почистване на офиси. Задоволяваме изискванията на най-взискателните клиенти на този пазар – тези които оперират с офиси от клас А, както и хотели от висок клас (вижте рефернциите).

Почистване на мокети

Услугите за почистване на мокети са предназначени за клиенти, които държат на качеството на услугата при разумна цена. Ние предлагаме високо качество при почистване на мокети и разумна цена, за обслужване на такова ниво.

Предлагаме почистване на мокети за:

  • бизнес клиенти – еднократно или абонаментно;
  • частни клиенти – еднократно или абонаментно;

Услугата за почистване на мокети можете да поръчате на нашия телефон. На него можете да получите и консултация, за поддръжката на мокетите, след като сме ви посетили.

пране на мокети

пране на мокети

Почистване за бизнеса

Услугите пране на мокети и почистване на мокети са предназначени най-вече за бизнес клиенти с високи изисквания, които имат големи площи нуждаещи се от редовно обслужване. Свържете се с нас по телефона, за да обсъдим вашите нужди.

Рискове при почистване на мокети

Когато мокетите се обслужват от техника от нисък клас има риск от увреждане на тъканите. За жалост машините от нисък клас прилагат изключително голяма механична сила, при почистване на мокетите и това води до бързо износване на тъканите. Предлагаме ви да се свържете с нас, за да онагледим разликата при пране на мокети с нисък и висок клас техника.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.