Абонаментно почистване на домове, София

Абонаментно почистване на домове, София

  • 2222
  • 0

Абонаментно почистване в София от фирма за почистване. Приемете в офиса си професионална фирма за почистване с традиции и високо качество при изключително разумни цени, за почистването.

Добрите цени за абонаментно почистване в София са при фирма за почистване „Про Клийн Сървисис“. Обадете се и се възползвайте от качество с цени за разумни потребители.

пране на мека мебел

пране на мека мебел

Ние предлагаме всички видове услуги, за професионално абонаментно почистване на домове, включително и изгодно пране на мека мебел. Нашата услуга, за пране на мека мебел прави дома ви по-чист и си струва, защото:

1. Подобрява качеството на въздуха в дома, чрез премахване на биологични замърсители от Вашите тапицерии;

2. Отстраняване на прах и пърхот, които могат да предизвикат симптоми на страдащите от астма и алергии;

3. Премахване на микроскопични бактерии и микроби, които не можете да видите, но могат да Ви разболеят;

4. Възстановяване на цвета и материята на меката мебел;

5. Премахване на петна които в течение на времето може да стане прекалено трудно за премахване;

6. Защита на една от Вашите инвестиции в дома, което Ви спестява пари.

А какво още получавате с услугата абонаментно почистване на офиси?

Ние почистваме мокети, общи части, кухни, тоалетни, коридори, а също и мебели, твърди и меки настилки, мием прозорци и кухненско оборудване. Прочетете всичко важно, за услугата ни за професионално почистване на офиси в София и направете своя избор.

Нашето предимство

Основно предимство на нашата компания за абонаментно почистване при борбата с мръсотия, бактерии и други алергени са първокласните еко-препарати, незаменим помощник при професионалното почистване.

Тези детергенти в комплект с иновативното, ефективно оборудване се агресивни и безпощадни към всяко замърсяване и в същото време максимално щадящи здравето на Вас и Вашите близки.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.