Професионално почистване от фирма за офиси в София

Професионално почистване от фирма за офиси в София

Професионално почистване от фирма за офиси в София

Професионално почистване от фирма за офиси в София – Ние сме вашето решение за безупречно чист офис. Ние сме фирма, която държи на качеството и своите клиенти.

Прекарвате по-голямата част от времето си в офиса. Чистият офис мотивира служителите, оставя добро впечатление у клиентите и посетителите. Нашите услуги са съобразени с индивидуалните нужди на клиентите и са насочени към постигане на безупречни резултати. Резултати, които да оправдаят вашите очаквания.

Предлагаме широка гама от услуги, съобразени изцяло с вашите желания и нуждите на вашия офис. Абонаментно почистване. Тази услуга е изключително подходяща за големи офиси, които имат нужда от регулярно почистване. Почистване на офис техника, санитарни помещения, почистване на мека мебел, измиване на прозорци, почистване на труднодостъпни места, дезинфекция, пране на мокети. Тези услуги ще върнат реда и чистотата в офиса. Вие заслужавате най-доброто. Доверете се на професионалистите.

Професионално почистване от фирма за офиси в София

Нашите екипи са обучени, имат богат опит, работят с желание и внимание към детайла. Разполагаме с най-модерната технология на почистване, както и висок клас препарати. Работим в удобно за вас време, за да не пречим на работния процес. Ние вярваме, че чистият офис е визитката на вашия бизнес, успеха и сбъдването на всички цели. Чистотата е наша мисия.

Свържете се с нас, за да научите повече за нашите услуги. Редовното почистване намалява разпространението на бактерии и вируси, осигурявайки по-здравословна работна среда. Нека заедно създадем атмосфера, която зарежда и носи успехи.

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.