Професионално почистване на офиси в квартал Бояна

Професионално почистване на офиси в квартал Бояна

Професионално почистване на офиси в квартал Бояна

Професионално почистване на офиси в квартал Бояна – Приветливата обстановка играе ключова роля за успеха на всяка фирма. Чистотата е важна за служителите, защото зарежда с мотивация. Чистотата е важна и за посетителите, защото това оставя добро впечатление у тях. Ние сме вашият надежден партньор. Подарете си свежест и блясък във всяко помещение.

Кои сме ние? Ние сме фирма, която държи на своята работа, на своите клиенти, на своята репутация. Разполагаме с обучен екип, използваме качествени препарати, както и модерни технологии на почистване. Работим с усмивка и задълбочено внимание към всеки детайл. Вашият комфорт и удовлетворение са нашият приоритет.

Предлагаме цялостно почистване на офиси и бизнес сгради. Нашите услуги включват пране на мека мебел, пране на мокети, почистване на офис техника, забърсване на прах, изхвърляне на отпадъци, дезинфекция, почистване на санитарни помещения и други, според вашите желание и нуждите на офиса. Разбираме, че всеки офис е уникален и има своите специфични нужди. Ние предлагаме абонаментни планове за почистване, които се адаптират към вашите изисквания и график.

Добре поддържаният офис е огледалото на всеки бизнес. Чистотата е важна. Факт е, че в чист офис се работи лесно, обстановката е здравословна, всички са доволни. Чистият офис е ключът към успешни бизнес сделки, защото офисът е първото нещо, което клиентите виждат. Инвестирайте в бъдещето! Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.