Професионално пране на мека мебел за офиси и бизнес сгради в София

Професионално пране на мека мебел за офиси и бизнес сгради в София

Професионално пране на мека мебел за офиси и бизнес сгради в София

Професионалното пране на мека мебел е насочено към големи офис площи, където масивната мебел е необходимост. Това е услуга, която връща свежестта на меката мебел във всяко помещение. Меката мебел е част от всеки интериор. Тя е практична, удобна и внася частица уют, но изисква професионално почистване. Доверете ни се.

Разполагаме с обучен екип, който работи с внимание към всеки детайл. Работим с професионална техника, както и високоефективни препарати. Вярваме, че всяка мебел е различна и има нужда от грижи. Професионалното почистване Ви гарантира чистота, приветлива обстановка, комфорт и сигурност.

Професионалното пране на мека мебел помага за поддържане на чистотата в работна среда. Меката мебел, която се използва ежедневно от много хора, може да събира прашинки, алергени, микроби и други замърсявания. Редовното пране отстранява тези замърсявания и намалява риска от алергични реакции, както и удължава живота на мебелите.

Как протича прането на мека мебел? В няколко стъпки. Прави се оглед на меката мебел, за да се прецени състоянието и. Избират се подходящи препарати, както и техника, за да се запазят тъканите и цветовете. Използват се различни видове технологии, за да се почисти до съвършенство.

Искате ли да се радвате на приветлива обстановка? Ние сме вашето решение. Предлагаме широка гама от услуги, според нуждите на всеки бизнес. Предлагаме и абонаментно почистване за онези, които искат да се наслаждават на чиста среда всекидневно.

Важно е да се грижим за меката мебел, защото тя се захабява, натрупват се прах и алергени, които са неблагоприятни за здравето. Прането на мека мебел е изключително деликатен процес. Той трябва да се извършва от професионалисти.

Не се колебайте да ни потърсите, ако имате въпроси. Работим в подходящо за вас време, защото ценим своите клиенти.

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.