Почистване на хотели в град София

Почистване на хотели в град София

  • 1045
  • 0

Почистване на хотели в град София

Почистване на хотели в град София – Хотелите са посещават от много хора, движението е непрекъснато. Това води до замърсяване. Приветливата обстановка е важна за гостите на хотела, както и за служителите. Ако сте собственик на хотел и търсите надеждна фирма за почистване, то сте на правилното място.

Ние разполагаме с висококачествена техника, екип от обучени специалисти, високоефективни препарати. Държим на качествените услуги, които предлагаме. Държим на клиентите си. Работим с желание, внимание, прецизност. Нашите екипи са обучени, за да предоставят услуги на най-високо ниво.

Почистването на хотели е деликатен процес. Предлагаме широка гама от услуги, според нуждите на хотела, включително и почистване на стаи, както и общи помещения, пране на мокети, пране на мека мебел, почистване на входови антрета, почистване на подови настилки и стъклени повърхности, дезинфекция.

Редовното почистване има редица ползи. Чистата обстановка е важна, за да се запази високото ниво на хотела, гостите да бъдат удовлетворени, а служителите доволни. Чистотата е визитката на всеки бизнес. Ние държим на своите клиенти, съобразяваме се изцяло с графика Ви.

Може да разчитате на сръчност, бързина, коректно отношение, внимание и висок професионализъм. Доверете ни се. Свържете с нас, за да изготвим индивидуална оферта, която покрива изискванията и нуждите на хотела.

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.