Абонаментно почистване в квартал Бояна

Абонаментно почистване в квартал Бояна

  • 1028
  • 0

Абонаментно почистване в квартал Бояна

Абонаментно почистване в квартал Бояна – Искате ли да имате безупречно чист дом или офис? Чистотата е изключително важна. Ние сме тук, за да Ви я осигурим. Предлагаме широка гама от услуги, съобразени с нуждите на помещението. Разполагаме с екип от обучени специалисти, които работят с широка усмивка. Използваме най-високия клас препарати, както и модерна технология на почистване.

Абонаментното почистване е изключително подходящо за големи офис площи, ресторанти, хотели. Изготвяме индивидуална оферта за всеки един клиент, защото ценим времето Ви. Съобразяваме се изцяло с вашия график, както и бизнеса Ви. Работим с внимание към всеки детайл, защото държим на качеството.

Абонаментното почистване включва цялостно почистване, почистване на подови настилки, почистване на офис оборудване, събиране и изхвърляне на отпадъци и други, според нуждите на помещението. Почистването винаги се извършва, според желанието на клиента и нуждите на офиса.

Ние сме горди, че можем да Ви предложим висок набор от услуги. Имаме дългогодишен опит, много доволни клиенти и щастливи служители. Не спираме да инвестираме в обучение на персонала, препарати и висококачествена техника. Развитието е важно за всеки бизнес, а чистотата е наша мисия.

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите. Ще отговорим на всеки въпрос, изготвяйки индивидуална програма за вашия бизнес. За чиста, приветлива и уютна обстановка, която носи мотивация.

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.