Пролетно почистване за офиси и бизнес сгради в центъра на София

Пролетно почистване за офиси и бизнес сгради в центъра на София

  • 1007
  • 0

Пролетно почистване за офиси и бизнес сгради в центъра на София

Пролетно почистване за офиси и бизнес сгради в центъра на София – Пролетното почистване е важно. Прекарваме по-голямата част от деня си в офиса. В един почистен офис се работи по-лесно, мотивацията и настроението се повишават. Офисът е визитната картичка на всеки бизнес. Приветливия офис оставя добро впечатление в клиентите, а служителите работят с усмивка. Работната среда страда, когато цари хаус.

Ние сме фирма, която цени своите клиенти. Държим на качеството и винаги работим с усмивка. Не спираме да инвестираме във висококачествена техника, както и препарати. Нашите служители са обучени, за да опровергаят и най-високите очаквания на клиентите.


Предлагаме преливащо изобилие от услуги, според нуждите на бизнеса Ви. Пролетното почистване включва различни услуги.
– Почистване на подови настилки.
– Пране на мека мебел и мокети.
– Дълбоко почистване на офис обзавеждане.
Почистване на офис техника.
– Събиране и изхвърляне на отпадъци.
– Почистване и дезинфекция на санитарни помещения.
– Почистване на кухненски бокс и техника.
– Цялостно почистване на всяка част от офиса Ви.
– Почистване, според изискванията Ви.

Вижте още: Почистване на офиси

Пролетното почистване е необходимост за всеки дом, както и за всяка бизнес сграда. Пролетното почистване помага за подобряване на качеството на въздуха, освежава обстановката на работното място. Доверете ни се. Ние работим бързо, но качествено. Предлагаме висок клас услуги, работим с внимание към детайла.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.