Почистване на офиси в квартал Младост 4

Почистване на офиси в квартал Младост 4

Почистване на офиси в квартал Младост 4

Почистване на офиси в квартал Младост 4 – Професионалното почистване на офиса е задължителен елемент за всеки успешен бизнес. Един приветлив офис мотивира служителите, оставя добро впечатление у клиентите, представя фирмата на високо ниво, защото хигиената е изключително важна. Ние сме фирма, която държи на качеството. Разполагаме с голям екип от обучени хигиенисти, които работят с внимание и усмивка. Работим с най-модерната технология, качествени препарати и желание.

Какво трябва да знаете за нас? Нашите екипи са преминали през специализиран курс на обучение, за да покрият и най-високите изисквания. През годините сме натрупали безброй доволни клиенти, които държат на качеството. Винаги се съобразяваме с вашите изисквания и нуждите на вашия офис. Работим с усмивка и прецизност, защото обичаме това, което правим. Чистотата е наша мисия.

Предлагаме широка гама от услуги. Извършваме и абонаментно почистване, което включва дълбоко почистване, пране на мокети, пране на мека мебел, миене на прозорци, дезинфекция. Вие можете да изберете, кои услуги да предоставим, кога желаете да бъдат извършени. Ние ценим вашето време. Времето е най-ценно.

Почистване на офиси в квартал Младост 4

Защо е важно да работим в чист офис? Офисът е първото нещо, което вижда клиентът. Високата хигиена е най-добрата реклама. Извършени са безброй анкети по цял свят, които доказват, че служителите, както и посетителите се чувстват добре, когато сградата е чиста. Приятната обстановка зарежда с мотивация, настроение и позитивизъм. Чистотата е важна за всеки бизнес. Тя е визитната картичка на всяка бизнес сграда.

Не се колебайте да ни потърсите, ако имате въпроси. Ще отговорим на всяко запитване, ще изготвим индивидуална програма, съобразена с нуждите на вашия бизнес.

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.