Почистване на корпоративни помещения в София

Почистване на корпоративни помещения в София

  • 1063
  • 0

Почистване на корпоративни помещения в София

Почистване на корпоративни помещения в София – Професионализъм, качество, бързина, коректно отношение и точност. Това сме ние. Държим на своите клиенти, ценим времето им и уважаваме всеки бизнес. Ние знаем, че вашият бизнес е важна част от живота Ви. Не спираме да инвестираме средства и време, за да предлагаме услуги на най-високо ниво. Разполагаме с професионален екип, високоефективни препарати, качествена техника, за да се погрижим за всеки бизнес обект.

Поддържането на бизнес обекта е изключително важно. Вашите клиенти ще бъдат впечатлени, а служителите Ви доволни. Ако имате бизнес, притежавате магазин, спа център, заведение, салон за красота или друга дейност, която е свързана с голям поток от хора, то трябва да обърнете внимание на чистотата. Когато един обект е приветлив, потребителите са доволни. Чистотата е важна за здравето, бизнеса и служителите.

Почистване на корпоративни помещения в София

Какви услуги предлагаме? Предлагаме богата гама от услуги, според нуждите на бизнес обекта. Ще се погрижим за вашия салон, хотел, детски център, конферентни зали и други. Предлагаме цялостно и дълбоко почистване, което гарантира свежест във всяко помещение. Чистотата е лицето на всеки бизнес.

Ако държите на чистотата, имате високи изисквания, търсите качество на достъпни цени, не се колебайте и се свържете с нас. Разчитайте на висок професионализъм, придружен от богат опит, усмихнат екип и блясък.

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.