Пране на мокети в квартал Иван Вазов

  • 1060
  • 0

Пране на мокети в квартал Иван Вазов

Мокетите са най-често използвани в хотели и големи офис площи. Те са практично, красиво и удобно решение за бизнеса. Мокетите се замърсяват лесно, защото са подложени на голямо натоварване. Праха е враг номер едно, защото прониква в тъканите, което води до силно замърсяване. Професионалното пране на мокети е необходимост. Този процес е деликатен, но ние разполагаме с всичко необходимо, за да върнем свежестта и чистотата на мокета.

Разполагаме с професионални машини, които чистят до съвършенство. Техниката ни е от най-висок клас, защото държим на качеството. Нашите екипи използват високоефективни препарати, които са собствен внос, защото ценим нашите клиенти. Извършваме процеса с внимание, прецизност и професионализъм. Редовното пране на мокети е важно. Това Ви гарантира чистота, визия на помещението, здраве и комфорт.

Какво представлява тази услуга? Тя се извършва изцяло, според нуждите на мокето. Извлича се натрупаната мръсотия, за да се върне цвета на мокета. Услугата включва дълбоко почистване, отстраняване на стари замърсявания, петна, освежаване. Техника, която използваме не нарушава мокета, щади и най-деликатните материи. За сгради, почистени до блясък.

През годините сме натрупали голям опит, което увеличава броят на клиентите ни с всеки изминал ден. Може да разчитате на професионализъм, прецизност, бързина, коректност. Извършваме процедура в определен от Вас ден и час, съобразяваме се изцяло с графика Ви, изпълняваме изискванията Ви.

 

Вижте още: Почистване на офиси

Пране на мокети в квартал Иван Вазов

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.