Почистване на офиси в квартал Надежда

Почистване на офиси в квартал Надежда

  • 1071
  • 0

Почистване на офиси в квартал Надежда

Професионално почистване на офиси и бизнес сгради. Услугата е изключително подходяща за големи площи, които се посещават от много хора, защото чистотата е най-важна. Поддържаният офис мотивира, представя фирмата на високо ниво и се грижи за здравето на всички. Праха е враг номер едно на здравето. Ние разполагаме с екип от специалисти, професионална техника и работим с широка усмивка. Изготвяме индивидуални оферти, за да сте максимално удовлетворени.

 

Предлагаме широк набор от услуги, съобразени с вашите желания и нуждите на офиса Ви. Какво включва услугата? Дълбоко почистване на всяка част от офиса Ви, пране на мокети и мека мебел, отстраняване на замърсявания и други услуги, според желанията Ви. Ние държим на качеството, на клиентите си и се отнасяме с висок професионализъм към всеки ангажимент.

 

Защо да ни се доверите? Защото поддържаме качество на най-високо ниво. Разполагаме с техника, която отговаря на най-високите изисквания. Използваме високоефективни препарати, които се грижат за офиса Ви, служителите и посетителите. Нашите хигиенисти са преминали през специално обучение, защото ценим своите клиенти.

 

Доверете ни се и Вие. Нашата мисия е да носим чистота. Чистота, деликатен блясък и усмивки. Ние трупаме опит, не спираме развитието си, обучението и инвестиция в най-новата и модерна техника, която се предлага. Работим с желание, внимание към всеки детайл и обичаме работата си. Чистотата е нашата мисия, която постигаме с лекота. Не се колебайте да ни потърсите, ако имате въпроси, имате нужда от консултация или искате да разберете повече за нашите услуги. Качество на достъпни цени.

 

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.