Пране на мека мебел в квартал Княжево

Пране на мека мебел в квартал Княжево

  • 1223
  • 0

Пране на мека мебел в квартал Княжево

Меката мебел носи уют, комфорт и създава приятна обстановка. Тя е необходимост, но изисква професионална намеса, когато трябва да се почисти. Използването на професионална техника, високоефективни препарати и умения е задължително. Ние разполагаме с обучен екип, който се грижи за меката мебел, докато я почиства. Мощните професионални машини, които се използват са необходимост. Те отстраняват петната по повърхностите, праха във вътрешността, почиствайки деликатно. Услугата е подходяща за всички.

Какво представлява тази услуга? Дълбоко почистване на меката мебел във всяко помещение. Отстраняване на прах, петна от напитки, храна, акари и следи от употреба. Всичко това е важно, за да бъде помещението чисто и приветливо.

Прането на мека мебел е важно, дори за здравето. Регулярното почистване на мека мебел, подобрява качеството на въздуха, премахва микробите, които са невидими за човешкото око, възстановява цвета на мебелите, грижейки се за тъканите. Използването на специални препарати е важно, за да се запазят тъканите. Препаратите, които използваме са специално подбрани, според вида на материята, която се почиства, вида на меката мебел и спецификата и.

Професионалното почистване на мека мебел е задължително. Нашите обучени специалисти са тук, за да почистят и най-малкото петно. Работим с широка усмивка, защото ценим своите клиенти. Услугите, които извършваме са изцяло съобразени с графика Ви. Доверете ни се. Ако имате нужда от консултация, имате въпроси или искате да научите повече за услугата, не се колебайте да ни потърсите. Доза свежест за мебелите Ви.

Вижте още: Почистване на офиси


За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.