Пране на мокети в град София

Пране на мокети в град София

  • 1334
  • 0

Мокетите са най-практичното решение за всяка бизнес сграда, голямо помещение или дом. Носят комфорт, уют и завършват визията на всяка сграда. Те са трудни за почистване, затова е необходима и професионална намеса. Нашите екипи извършват процедурата, съобразявайки се с вида на материята, тъканите и цветовете. Използваме професионална техника, висококачествени препарати и работим с желание. Ценим клиентите си, затова не спираме да се развиваме, обучаваме и инвестираме.
Как протича извършването на тази услуга? Услугата се извършва с внимание, старание и професионализъм. Мокетите се изпират, за да се възвърнат цветовете им. Праховите частици попадат в тях, което води до силно замърсяване, което е опасно за хората с алергии. Доверете ни се, за да се радвате на своите мокети, чувствайки се в безопасност. Уютна обстановка, комфорт и чистота. Прането се осъществява с професионални машини, разработени за мокети и мека мебел. Този тип пране е подходящо за килими, мокети, пътеки.


Доверете се на професионалистите. Нашите клиенти са важни за нас. Държим да получите качествени услуги, които да оправдаят очакванията Ви. Вашите усмивки са наша мисия. Мисия, която постигаме с финес към всяка услуга, която предлагаме. Искате ли да се наслаждавате на приятна обстановка, чистота и свежест? Не се колебайте и ни потърсете.


Вида на почистване е съобразен с мокета. Мокетът се почиства на няколко етапа, за да се постигне максимална чистота. Всичко зависи от степента на замърсяването, затова е важно тази услуга да се извършва с абонамент, за да се радвате на чисти мокети през цялото време.
Отзоваваме се в кратък срок. Използваме най-новата техника на пазара, както и вносни препарати. Ще получите чистота, отношение и свежа обстановка, която да Ви носи радост. Без петна, замърсяване и прах. Очакваме Ви.
Вижте още: Почистване на офиси


За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.