Почистване на офис в квартал Гоце Делчев

Почистване на офис в квартал Гоце Делчев

  • 1635
  • 0

Почистване на офис в квартал Гоце Делчев

Почистване на офис в квартал Гоце Делчев, или който и да е друг район на гр. София, от нас, фирма Pro Clean. Имаме голям екип от над 25 служителя, със среден стаж от 4 години. Извършваме абонаментни или еднократни почиствания, всякакви спрямо нуждите на всеки клиент, на които се отзвоваме индивидуално, за да остане най – доволен.
Почистване на офис в квартал Гоце Делчев

Как да се свържете с нас?

Можете да прочетете повече за услугата ни тук: Почистване на офиси и да се свържете с нас чрез контактната ни форма или директно на тел. 087 799 9737. След като се свържете с нас, ще ви бъде изготвена индивидуална оферта с цена.

Можете да разгледате и отзивите от нашите партньори за нас, в сайтът или на други места в онлайн пространството.

Почистване на офис в квартал Гоце Делчев

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.