Фирми за почистване на офиси

Фирми за почистване на офиси

  • 1970
  • 0

Фирми за почистване на офиси

Ние, Pro Clean, сме една от фирмите в гр. София, предлагащи услугата за почистване на офиси. Имаме голям и обучен персонал, в който постоянно инвестираме, за да може да отговори на всички нужди за бизнеса ви. Особено предпочитани сме от фирми, с високи изисквания към хигиената в офиса.

Фирми за почистване на офиси

Имаме високи и безкомпромисни стандарти за качеството на работа към нашите служители, с които сме получили доверието на фирми, търсещи най – доброто качество на услугата.

За най – доброто и за постоянно подобряване на качеството на работата ни, ние постоянно инвестираме в нова техника и най – хубавите препарати, от най – висок клас, за да бъдем конкурентноспособни на пазара.

фирми за почистване на офиси

Ако вие сте фирма, която желае офисът и да бъде професионално почистен еднократно или абонаментно, винаги можем да ви предложим решение според нуждите ви.

Можете да се свържете с нас директно на тел. 087 799 9737, като ни споделите, от какво почистване се нуждаете и какъв е вашият обект, а нашите служители ще отговорят на всички ваши въпроси, даващи ви достатъчно информация относно времето за извършане на почистването, цени, екип и тн.

Можете да прочетете повече за нас и услугата на страницата: Почистване на офиси

Вижте още: Пране на мокети

Разгледайте екипът ни, който е изцяло от професионалисти: Нашият екип

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.