Професионално почистване в неделя

Професионално почистване в неделя

  • 2084
  • 0

Професионално почистване от фирма „Про Клийн Сървисис“ – професионално почистване на офиси, пране на мокети и други услуги за бизнеса. Ние предлагаме професионално пране на мека мебел за частни лица и фирми.

Когато се нуждаете от чистота на най-високо ниво е логично да потърсите услуги от фирма за професионално почистване, каквато сме ние. При нас може да получите почистване на най-високо ниво дори в неделя.

професионално почистване

професионално почистване на офиси

Насочени сме предимно към решаване на проблемите с чистотата на бизнес клиентите, които имат нужда от професионално почистване. Имаме изградени стабилни и трайни отношения с хотели и хотелски вериги в София, както и със собственици и наематели на големи офис площи.

Основния фокус на дейността ни е към компании, които имат нужда от навременно и качествено обслужване офисите им.

Имаме опит и разполагаме с техника за пране на мокети в пране на мокети в особено големи размери – на конферентни и изложбени зали, хотели, казина и административни офиси в неделя.

Защо да изберете нас, за почистването на офис?

Познаваме специфичните изисквания на всеки клиент, с който работим по програма за професионално почистване. Имаме изградено ядро от опитни служители, които работят с години с един и същи клиент. Това ни помага да следваме изисквания дори на отделни служители.

Ние се грижим за всички ежедневни дейности: почистване на работните места, почистване на санитарните помещения, почистване на подовите настилки и други важни за добрата хигиена дейности.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.