Абонаментно почистване в София през май

Абонаментно почистване в София през май

  • 1987
  • 0

Абонаментно почистване в София през месец май от фирма за професионално почистване. „Про Клийн Сървисис“ – услуги на най-високо ниво – Б2Б решения.

Кризата с новия тип вирус, наложи на хората да се замислят и да спазват по-високи хигиенни норми. Това пък от своя страна доказа нуждата от високи стандарти в почистването, като тези на фирма „Про Клийн Сървисис“

Предлагаме решения най-вече за бизнеса, който има нужда от надежден партньор, за абонаментно почистване в столицата.

Абонаментно почистване

Абонаментно почистване в София от фирма за професионално почистване „Про Клийн Сървисис“ предлага най-високо качество през всички сезони.

абонаментно почистване

абонаментно почистване

При изготвянето на оферта за абонаментно почистване, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент, като изхождаме само и единствено от Вашите изисквания и нужди.

След приемането на офертата от страна на клиента се пристъпва към изготвянето на програма за почистване съобразена с нуждите на обекта.

По този начин ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД гарантираме, че работното Ви място ще бъде винаги в едно безупречно състояние, когато имате договор за абонаментно почистване с нас.

Предлагаме конкурентни цени за абонаментно почистване и качествено обслужване, на офис площите, с които имаме абонаментни договори.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.