Професионално почистване за бизнеса в София

Професионално почистване за бизнеса в София

  • 2059
  • 0

Ние предлагаме професионално почистване за бизнеса в София. Ние сме фирма за професионално почистване, която гони най-добри резултати всеки ден. Ние сме „Про Клийн Сървисис“.

Но защо големи и малки фирми избират нас?

Фирма “Про Клийн Сървисис” ЕООД е една от бързо развиващите се фирми на конкурентния пазар в столицата. Ние имаме ядро от добре обучени и силно мотивирани специалисти в почистването, което се направлява от опитен мениджмънт. Обслужвам компании с големи офис площи, ресторанти, хотели, както и частни клиенти.

Професионално почистване – какво е това?

Почистване на най-високо ниво е наистина професионално, то дава това, от което се нуждаят хората в бизнеса. Екипът ни се състои от добре обучени специалисти, чиято единствена цел е да удовлетвори всички нужди на нашите клиенти.

В компанията ежедневно се внедряват технологии отговарящи на световните стандарти за екология и устойчиво развитие.

За нас по-качественото изпълнение – професионално почистване е ежедневне задължение, защото ние от “Про Клийн Сървис” ЕООД се доверяваме на световния лидер в производството на професионална почистваща техника NUMATIC.

Никога до сега професионалното почистване не е било на толкова достъпна цена.

Целта на нашата компания е да придаде смисъл на думите ‘’професионално почистване’’ т.е. да предоставяме услуга на възможно най-високо ниво. Независимо от това дали ангажимента ни е еднократен или дългосрочен, нашият екип се отнася отговорно и професионално към всяка поставена задача.

фирма за почистване

Пране на мокети за бизнеса

Предлагаме пране на мокети в офиси, ресторанти, кино зали, конферентни зали и други места с високо натоварване на настилките

Услугите пране на мокети и почистване на мокети са предназначени най-вече за бизнес клиенти с високи изисквания, които имат големи площи нуждаещи се от редовно обслужване.

Имаме изключително висока успеваемост при борба с проблемни мокети.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.