Професионално почистване от „Про Клийн Сървисис“

Професионално почистване от „Про Клийн Сървисис“

  • 2085
  • 0

Професионално почистване в София от фирма за почистване „Про Клийн Сървисис“. Ние сме фирма с богати традиции в почистването за корпоративни клиенти в София.

Когато се нуждаете от висок клас професионално почистване, за вашия офис, хотел, ресторант или просторен дом, ние можем да предоставим високо качество на услугата.

Почистване на офиси

Услугата почистване на офиси е оптимизирана за нужните на фирми, които търсят високо качество без компромиси. Ние предлагаме

Непрестанно инвестираме в нова техника, най-съвременни професионални почистващи препарати и обучение на персонала. Така можем да предоставим услуга за почистване на офиси на най-високо ниво.

С всеки изминал ден се усъвършенстваме и предлагаме на клиентите си продукт на високо ниво. Вижте страницата ни с референции, за да се запознаете как виждат нашите клиенти, качеството на услуга, за професионално почистване на офис площи.

почистване на офиси

професионално почистване на офиси

Следейки всяка нова технология, ние сме единствената компания, която предлага иновативна система за почистване.

Нашите машини и препарати са с доказано действие и предоставяме осезаемо по-добра услуга спрямо повечето конкуренти на пазара на услуги за почистване на бизнес площи (предимно офиси).

Пране на мокети

Нека поговорим за професионално почистване, в смисъл за прането на мокети.

При почистване на офисите, една от основните услуги нужни на нашите клиенти е именно пране на мокети. За професионалното почистване на мокети, разполагаме с най-висок клас машини, за изпиране на мокети. Оборудвани сме с техника от най-висок клас сме в състояние да почистим големи площи, за малко време, без да нараняваме настилките

пране на мокети

пране на мокети

Ако разполагате с: големи офис площи, имате нужда от редовно, качествено почистване, вашите мокети са от висок клас и изискват пране на мокети, което да щади материала и цветовете;

То Вие имате нужда от качествена услуга, за пране на мокети – работа, която е по силите на „Про Клийн Сървисис“.

Когато мокетите се обслужват от техника от нисък клас има риск от увреждане на тъканите. За жалост машините от нисък клас прилагат изключително голяма механична сила, при почистване на мокетите и това води до бързо износване на тъканите. Предлагаме ви да се свържете с нас, за да онагледим разликата при пране на мокети с нисък и висок клас техника.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.