Абонаментно почистване на офиси от „Про Клийн Сървисис“

Абонаментно почистване на офиси от „Про Клийн Сървисис“

  • 1947
  • 0

Абонаментно почистване на офиси е перлата в короната на „Про Клийн Сървисис“. Ние разполагаме с добре обучен персонал, модерна техника и най-добрите препарати за почистване в Европа.

Пълен набор от услуги за почистване на офиси – от пране на мокети и почистване на стъкла, до третиране на твърди настилки и обслужване на санитарните помещения.

Абонаментно почистване на санитарни помещения

Тоалетната е най-капризното място за почистване. Ако се оставя без надзор се превръща не само в неприятно място за посещение, а дори и нездравословно такова.

Ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД отделяме специално внимание на тази част от офиса. При почистването на санитарните помещения се обръща внимание на: тоалетна чиния, стените около тоалетната чиния, бравите на вратите, огледало, мивка и други. По този начин ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД внасяме комфорт във Вашите санитарни помещения.

професионално почистване

професионално почистване

Почистване на подови настилки – нищо не говори така добре за престижа на офиса или административната сграда както добре полирания под. В зависимост от вида и потока от хора във Вашите обекти извършваме както ръчно така и машинно почистване на подовите настилки.

За абонаментно почистване използваме най-съвременна техника и технологии, която ще направи така, че Вашият под да бъде винаги в блестящ вид! И това се отнася за всички видове подови настилки естествени или изкуствени от гранитогрес до мрамор.

Допълнителни услуги:

  • Почистване на прозорци
  • Зареждане с консумативи
  • Почистване на ТВ и офис техника
  • Почистване на первази,врати и парапети
  • Почистване на стъклени витрини
  • Пране на мокети

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.