Почистване и пране на мокети

Почистване и пране на мокети

  • 2006
  • 0

Почистването на мокети извество и като пране на мокети е услуга, която е насочена преди всичко към бизнеса. Бизнеса се нуждае от бързо почистване големи площи застлани с мокети. Ние имаме качествени машини за почистване.

пране на мокети

пране на мокети с обикновена техника

Защо да избереет „Про Клийни“ за свой партньор при почистване?

Ние разполагаме с екип от добре подготвени и мотивирани специалисти, които да предоставят услуга на най-високо ниво. А какви са рисковете, ако не е така?

Когато мокетите се обслужват от техника от нисък клас има риск от увреждане на тъканите. За жалост машините от нисък клас прилагат изключително голяма механична сила, при почистване на мокетите и това води до бързо износване на тъканите.

Предлагаме ви да се свържете с нас, за да онагледим разликата при пране на мокети от нисък и висок клас техника. Ще се убедите, че почистването с висок клас техника е с несравнимо по-добро качество.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.