5 основни причини, защо е необходимо да почистваме регулярно меката мебел в офиса и дома

5 основни причини, защо е необходимо да почистваме регулярно меката мебел в офиса и дома

  • 2618
  • 0
пране на мека мебел

пране на мека мебел

Знаете ли, че средно офисната среда е в пъти по-замърсена с бактерии отколкото стандартна баня. Това е добро напомняне, че трябва да държите офисното пространство чисто, колкото е възможно.
Вижте тези 5 причини, защо да поддържаме чиста меката мебел в офиса и дома.
1.Бактерии и вируси: Чистите офис пространства предпазват от разпространението на болести. Много често и лесно един човек може да разпространи грип или настинка към другите обитатели на офиса. Мебелите в офиса трябва да се почистват регулярно при това професионално.Микроби, бактерии и други причинители на алергии могат да се скрият в порите на тапицерията, готови да атакуват белите Ви дробове.
2.Хранителни и други петна:Ако имате разливи от кафе или храни по Вашите офис столове или мека мебел, професионалното им почистване ще предотврати остатъка на упорито и грозно петно. Няма как да предотвратите такива разливи, волно или неволно се случва.Ако нещо се разлее върху столът Ви или диван трябва да сте готови да действате незабавно. Не бихте искали да имате петносани столове и мебели в офиса си, по-скъпо ще Ви излезе да замените отколкото да ги почистите.
3.Спестяване на непредвидени разходи: С регулярното почистване на меката мебел в офиса Ви, предотвратявате тяхното износване и увеличавате времето за експлоатация.
4.Прах и акари: С професионално почистване на мека мебел ще отстраните замърсявания от прах и акари. Повечето почистващи фирми изхвърлят боклук, забърсват повърхности, измиват пода, но забравят за меката мебел и натрупаната мръсотия. Събирането на прах и акари може да предизвика алергична реакция при някои хора.
5.Добро впечатление: Вие не искате Вашите клиенти да съдят за Вашата работа по занемарените Ви столове или мека мебел в конферентната зала. Това със сигурност ще се отрази на Вашият имидж и на Вашата фирма. Така, че нека Вашите клиенти почувстват, че знаете как да се грижите за Вашият офис и обръщате внимание на малките детайли, като например поддържането на меката мебел. След използването на столовете и диваните, те се нуждаят от регулярно почистване, така както почиствате Вашият автомобил. Почиствате си подовете, бюрата и стъклата, защо да не почистим столовете които използваме ежедневно и меката мебел която ни заобикаля.
Ако Вашият случай е описан в тези причини, то не се колебайте да се консултирате с нас на тел.0877 999 737.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.