Пране на мека мебел през октомври

Пране на мека мебел през октомври

  • 2561
  • 0

Последните дни на месец октомври са добър повод, за почистване на домовете и в частност пране на мека мебел. Защо пък точно за пране на мека мебел? Ами защото в края на октомври започва същинската есен, която е прелюдия към зимата, а през зимата не ни е много до почистване, нали?

Как работи услугата пране на мека мебел и почистване на настилки?

пране на мека мебел

пране на мека мебел

Услугата се извършва чрез екстракторно изпиране. Технологията е чрез впръскване на почистващия препарат под високо налягане след което се изплаква и изсмуква – тоест почистване чрез пяната с мръсотията). Машините които използваме за пране на мека мебел са достатъчно мощни, за да изсмучат по-голямото количество мръсна течност от повърхността, като остават леко влажни и са нужни едва няколко часа да изсъхнат напълно, след края на прането на меката мебел.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.