Професионално почистване за всички нужди на домакинствата и бизнеса

Професионално почистване за всички нужди на домакинствата и бизнеса

  • 1962
  • 0

Професионално почистване, според вашите нужди.

Почистване

Професионално почистване

Предлагаме почистване, за разнообразните нужди на домакинствата и бизнеса. Услугата „почистване на домове“ включва множество услуги, за почистване, които покриват всички практически нужди от почистване на частни домове.

Някои от най-търсените са: почистване на мека мебел, почистване на твърди настилки и други, свързани със специфични замърсявания.

Повече за професионално почистване в нашите домове ще намерите в нашата специална страница, посветена на професионалното почистване на домове.

мокети, почистване, дом, дома

професионално почистване на настилки

Обадете се, за да поръчате почистване в своя дом. Изберете еко почистване, на разумни цени, в срок.

С удоволствие ще предоставим и препоръки от наши клиенти.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.